Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Blog

Szúnyogháló beépítés: minőségi megoldások, kedvező feltételekkel!
20
Márc

Szúnyogháló beépítés, kedvező feltételekkel, minőségi, korszerű megoldások, rövid határidővel, ne kössön kompromisszumot a szúnyogokkal!

Az elektromos redőny előnyei
04
Márc

A redőny az alapvető árnyékolástechnikai eszközök közé tartozik. Nem csupán akkor tesz jó szolgálatot, amikor sötétítésre van szükség, de megteremti a privát szférához szükséges alapokat is. Elrejti a szobát a kémlelő tekintetek elől, valamint jó szigetelő is.

Alumíniummal a hatékonyságért!
05
Febr

Redőnyválasztásnál a legfontosabb kérdés az alapanyagot érinti. Alumíniumból vagy műanyagból készült árnyékolót válasszunk?

Garázsredőnyért csakis hozzánk érdemes fordulni!
03
Jan

Garázsredőnyök helytakarékos kivitelben, megbízható minőségben, kedvező áron - forduljon hozzánk Ön is, ha a legjobb megoldást keresi a garázs védelmére!