Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Műanyag redőny

A legköltséghatékonyabb megoldásnak a műanyag redőnyrendszer vehető alapul, alapanyagának köszönhetően. Bevált egyszerű műszaki megoldásokkal egy hatékony árnyékoló rendszer került kifejlesztésre az évek során, így a leginkább elterjedt és ismert a kültéri árnyékolók körében. A műanyag redőnyök élettartama általában 10-15 év szokott lenni, de emeltebb műszaki tartalmakkal is megoldható, hogy hosszú távon jó konstrukciójú redőnyt kapjon. Ilyen megoldások lehetnek, ha például műanyag helyett alumínium lefutó sínekkel és alumínium végzáróléccel kerül legyártásra a redőny. Bármilyen nyílászáróra felszerelhető maximálisan 160 cm szélességig. A mozgatása redőny motorral vagy kézi erővel 14 mm-es gurtnival vagy 4,5 mm-es zsinórral történik.

A redőnytok mérete a magasságtól függően változik, valamint fontos tényező az is, ha szúnyoghálóval kombinált a redőny. A tokban ugyanis a redőnylécek mellett a szúnyogháló is helyet kap, amikor feltekeredik.  A redőnytengely csapágyazott, hogy az egész rendszer olajozottan működjön.

Műszaki információk:

Tok: Lindab nyitott tok, ami műanyag bevonatú acéllemez, mely rozsdásodás ellen le van kezelve

Lamellák: 37 mm-es több színben elérhető

Lefutó sín mérete: szimpla redőny esetében 22 mm x 53 mm, szúnyoghálóval kombinált redőny esetében 40 mm x 53 mm. Fehér és sötétbarna színben. Szürke kefével ellátva a zajcsillapítás érdekében

Záróléc: Műanyag fém betéttel fehér és sötétbarna színben

Gurtni, gurtni kivezető és begyűjtő automata

Elérhető színválaszték:

Tájékozódjon weboldalunkon, és ismerje meg a cégünk által kínált lehetőségeket! Ha új műanyag redőnyöket vásárolna, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!