Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Függőleges síkú ablakra

Homlokzati ablakra vagy erkélyajtóra szerelhető roletta legyártható tokozat nélkül vagy tokozottan. A tokozat nélküli szerkezet esetében látható a tengely, melyre feltekeredik a roletta textilanyag míg a tokozott esetében nem látszik. 

Működtetése:

  • gyöngyláncos kialakítású mely esetben egy gyöngylánc segítségével mozgatható a le és fel mozgás
  • rugós kialakítás során egy fogantyú segítségével mozgatható a le és fel mozgás

Tokozott roletta esetében kifejlesztésre került olyan rendszer mely során motorosan is működtethető a roletta, így az épület külső homlokzatára is felhelyezhető hasonlóan, mint a redőny rendszerek. A tok zárt, így nem ázik be, a vezető sínek a textil és a záróléc az egyenletes mozgást segíti.

A nyílászáró adottságaihoz mérten kiválasztott  szerkezet mellé csak a textil típusát kell kiválasztani kínálatunkból. Minden helyiség eltérő színvilággal rendelkezik, így a roletta színe harmonizálni tud a szobával.

Választható textil típusok:

  • Fényáteresztő, mely bizonyos mértékben átereszti a fényt, nem sötétít teljesen
  • Fényzáró textil, melynek a külső része fehér színű, míg a belső oldala a színmintából választható
  • Alupigmentált, melynek külső oldala ezüstösen alupigmentált, míg a belső oldala a színmintából választható
  • Dekor – A textil mely elegáns megjelenésű zsákvászonhoz hasonlítható.
  • Beltéri napháló a fényt megszűrve ugyan de átengedi, így egyedi hangulatos térré varázsolja a belső teret.
  • Soltis napháló ezüstös színének a fénysugarakat visszaveri, így megakadályozza, hogy nagyon felmelegedjen a belső teret.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését tetőtéri árnyékolónkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére, hogy komfortosabbá tegyük otthonát.