Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Reluxa

Már régóta ismert és közkedvelt beltéri árnyékolónak számító alumínium reluxa soha nem megy ki a divatból. 25 mm-es alumínium lamellái mozgatásával a besugárzó fény mennyisége könnyedén szabályozható. Szükség esetén teljesen lesötétíthető vagy felhúzható, hogy teret engedjen a beszűrődő fény áradatnak.

A reluxa mozgatása

  • bowdennel, a hagyományos működtetésű reluxa fordítása közvetlen a tengelyhez kapcsolódó forgatópálca segítségével történik. Mellette helyezkedik el a zsinór, melynek feladata a fel és le húzás. Zsinór rögzítése az ablakkeretre kerül felszerelésre.
  • Üvegpálcával, zsinór segítségével működtetjük, húzzuk fel és engedjük le a reluxa lamelláit egy úgynevezett zsinórfék rendszer segítségével. Mellette áttételesen egy üvegpálca segítségével állíthatjuk a dőlésszögét a lamelláknak.

Feszített változatban is rendelhető mely azt a célt szolgálja, hogy az ablak buktatása és nyitása esetén párhuzamos maradjon a reluxa a nyílászáróval.

Fontos tudni, hogy a reluxalamella legnagyobb fesztávolsága 250 cm, és maximálisan 3,5 m2 a befedhető felület.

Alapszínek esetében színharmonizált kivitel is megrendelhető. Ez esetben a karnis, a záróléc, létrázat, kezelőzsinór a lamella színével azonos színben rendelhető.

Ha részletesebb tájékoztatást kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.