Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Redőny rendszer

A redőny rendszereken belül nagyon sok lehetőség adott az ügyfelek számára. Ez magyarázható azzal, hogy minden otthonnak saját adottságai vanna. Megoldást nyújtunk egy régi építésű ingatlan beépített tokos redőny rendszerének a modernizálására, egy kész ingatlannál az utólagos külső tokos, vagy új építésű ingatlan esetében a rejtett tokos megoldás kivitelezése. Az alapanyagot illetően műanyag vagy alumínium profilokból felépülő rendszereink minőségileg elismertek és elfogadottak. A műanyag vagy alumínium profilok igény szerint kombinálhatók, valamint plusz felszereltségkén szúnyogháló, és motor is rendelhető.

Az általunk elérhető alumínium redőnyrendszerek kisebb nagyobb fesztávú nyílások lefedése is megoldható, így tökéletes megoldást nyújt garázsok számára is.