Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Napellenző rendszer

A napellenzőre jellemző, hogy dekoratív kiegészítői családi házak, társasházak, valamint üzletek bejáratának. Árnyékolás terén tökéletes megoldásnak számít, mert az erős napsütés miatt kiengedett napellenző a belső teret élhetőbbé teszi, hogy meggátolja a meleg beáramlását, közben élvezhető mellette a kilátás is. A nagy ponyvaválasztéknak köszönhetően ízlés szerint az ingatlanhoz igazíthatja árnyékolóját.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK:

Működtetés

A napellenző működtetése történhet kézi erővel tekerőkarral vagy motorral, mellyel mindkét megoldás kivitelezhető. A napellenző motor fejlesztése során több tényezőt figyelembe véve életképes megoldásokra volt szükség. A napellenző ugyanis ki van téve az időjárási viszonyoknak nagyobb mértékben, mint a többi kültéri árnyékoló. Egy esetleges áramkimaradás esetén a napellenző komoly károkat szenvedne, viharos időben viszont napellenző motoros kialakításának köszönhetően kézi erővel is kezelhető legyen. A napellenzők esetében a motor működtetéséhez minden esetben ajánlott a szél érzékelő felhelyezése, annak érdekében, hogy meggátolja a napellenző károsodását, ha váratlan szélerősödés merülne fel mikor nyitott állapotban van az árnyékoló.

Textilek

A megfelelő napellenző ponyva kiválasztása a legfontosabb esztétikum a termék szempontjából. Sattler típusú minőségileg elismert ponyvák nagy színválasztékából biztos mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.