Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Szúnyogháló rendszer

A szúnyogháló anyaga üvegszálas háló, egységes szürke színben, ami tartós és modern, a kerete műanyagból vagy alumíniumból is készülhet, alumínium profil esetén tetszőleges színre festve. A keretezett háló ennek köszönhetően hasznos kiegészítő. A szúnyogháló négy alapvető típusa a fix kerettel készült, a nyíló, a rolós és a tolós. 

  • fix keretes szúnyogháló: ez a típus a helyén marad felszerelés után, alumínium peremes esetében fülek segítségével kerül rögzítésre, mely leszedhető könnyen.
  • rolós szúnyogháló: ez a típus gyakran a redőnnyel kombinálva készül az ablakra de külön tokozott változatban is felhasználható. Lehúzott változatban lefedi az ablakot, felhúzva pedig szinte észrevehetetlen. Vízszintes és függőleges irányba is mozgatható, típustól függően.
  • nyíló szúnyogháló ajtó: ez a típus direkt ajtóra készül, azzal együtt nyitható, zárható, illetve nyitott ajtónál zárható, emiatt nem foglal plusz helyet. 
  • eltolható szúnyogháló: ez a típus ablakon és ajtón is helyet kaphat

A szúnyogháló olyan kiegészítője a nyílászárónak és az ingatlannak, ami ma már teljesen személyre is szabható a vásárló egyéni igényeit alapul véve. A hagyományos és a legújabb típusú termékekből is megtalálja a minőségi darabokat a mi termékkínálatunkban. Ha érdeklődik a szolgáltatásaink és a termékeink iránt, csak vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal!