Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Roletta rendszer

Egyik legnépszerűbb beltéri árnyékoló a roletta rendszer, mert legyen szó homlokzati nyílászáróról vagy tetőtéri ablakról tökéletes megoldásnak mondható. A roletta rendszerek kialakítástól függően tok nélkül vagy tokkal is megrendelhető gyöngyláncos vagy rugós változatban. Nagy színválasztékának köszönhetően minden helyiségnek megtalálja a legideálisabb megoldást.

A textilek lehetnek fényáteresztők, így a fény minimálisan átszűrődik az anyagon keresztül. A fényzáró anyagok esetében sűrű szövésének köszönhetően a fényt nem engedi át. Az alupigmentált textil esetén a külső része ezüstösen alupigmentált, így a fénysugarakat visszaveri, de a belső oldal színe szabadon választható. Egyedi igény esetén dekoratívabb textil is választható, mely még egyedibbé teheti az otthont. A beltéri napháló textil által a fényt szűrve, de áteresztve kellemes hangulatúvá varázsolja a teret. A soltis napháló egyik oldala ezüstös bevonatú a másik oldala fehér, de egyszínű szürke változatban is elérhető.