Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Cégprofil

Alumínium redőnyMinőségileg elismert alapanyagok felhasználásával gyártjuk árnyékolástechnikai termékeinket immár 3. generációra visszamenőleg. A pontosság és a precizitás különösen fontos a kivitelezés során, mert megrendelőink hosszú távú befektetésre terveznek mikor otthonukat még élhetőbbé szeretnék alakítani. Cégünk a tervezéstől kezdve a teljes kivitelezés végéig szem elött tartva a megrendelő igényeit még kellemesebbé alakítja otthonát.

Cégünk főbb tevékenysége a redőny rendszerek, a garázsredőnyök, a szúnyogháló rendszerek, és egyéb beltéri árnyékolók méretre gyártása és beépítése.

A motorizálás kiemelt szerepet kapott nálunk, hogy még kellemesebbé tegyük otthonát. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az Okos otthon megvalósítása is kivitelezhető velünk a wifis hálózaton keresztül. Pontosabban Ön a világ bármely pontján tartózkodva valós időben ellenőrizni és vezérelni tudja otthoni árnyékolóját.

Cégünk minőségileg kitűnően megfelelnek a németországi TÜV, az európai CE, ROSH és további biztonsági követelményeknek. Motorjainkra 5 év garanciát vállalunk.

Hívjon minket!

Mi személyre szabott árnyékolástechnikai megoldásokban hiszünk!

Hiszen nincs két egyforma ablak és terasz, így nincsenek egyforma igények sem. Minden otthonnak egyedi személyisége van, nem beszélve a benne élők igényeiről és elképzeléseikről.

Minden otthon saját stílusához igazodó megoldásokat érdemel. Gondos odafigyelést az első pillanattól az utolsóig.

Elgondolás - tervezés - kivitelezés összhangja a szakmai hozzáértésünkkel párosítva Önnek a megvalósított komfortot jelenti.

Keressen minket bizalommal, hogy segítsünk megvalósítani elképzeléseit!