Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Alumínium redőny

Az alumínium redőny magasabb árkategóriába tartozik ugyan, de tartósság és minőségi szempontból jobban megérő gazdasági befektetésnek számít. Kültéri árnyékolók körében az alumínium redőny élettartama 40 év is lehet. Érdemes tehát alumínium redőnyt választani, ha hosszú távra tervez, mert kitűnő hőszigetelő, időtálló az anyaga és a szinterezés sem kopik meg az idő múlásával.  

Alumínium redőnylécek belül hőszigetelő és egyben zajcsillapító poliuretán habbal béleltek és több színben elérhetők kínálatunkban. A lefutó sínek kefével vannak ellátva a zajcsökkentés miatt. Az alumínium záróléc két végén rejtett ütköző található, így megakadályozza felhúzás során, hogy a redőnypalást a tokba teljesen felfusson. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alap esetben 40 mm-es átmérőjű horganyzott acél tengelyhez csatlakozik.

Biztonsági és kényelmi megoldásokkal lehet bővíteni a redőny rendszert. A mozgatása redőny motorral vagy kézi erővel 14 mm-es gurtnival vagy 4,5 mm-es zsinórral történik. Nagyobb méretű redőnyök esetében csak a motoros mozgatás kivitelezhető a súly miatt.

 

Műszaki információk:

Tok: Alumínium kétrészes zárt tok több színben

Lamellák: 39 mm-es, 45 mm-es több színben elérhető

Lefutó sín méret: szimpla redőny esetében 22 mm x 53 mm, szúnyoghálóval kombinált redőny esetében 40 mm x 53 mm. Több színben elérhető. Szürke kefével ellátva a zajcsillapítás érdekében

Záróléc: Alumínium extrudált záróléc több színben elérhető

Gurtni, gurtni kivezető és begyűjtő automata

Az alumínium redőnyöknek több pozitív tulajdonsága van, amiért érdemes mellette dönteni

  • Alapanyaga tartós, így hosszú távon élvezheti áldásos hatását
  • Az alumínium lamellák poliuretán habbal vannak kitöltve így, kitűnő zajcsillapító valamint hőszigetelés terén is megállja a helyét.
  • Jelentős biztonsági hatás érhető el használatával
  • Tökéletes védelem szél, eső, hó és egyéb időjárási jelenségek ellen
  • Hatékony védelem a túlzott napfény ellen, kellemes hűvösséget biztosítva az épület helyiségeiben.
  • A magánélet kiemelkedően fontos, melyben alumínium redőny védelmet nyújt
  • Szín választékának köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt

Elérhető színválaszték:

Ha felkeltettük érdeklődését az alumínium redőny által nyújtotta lehetőségekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal, hogy mihamarabb élvezhesse az árnyékoló által nyújtott előnyöket.