Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Szolgáltatás

FELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS

Felmerült Önben az igény, hogy szeretne megfelelő árnyékolástechnikai megoldást találni. A megfelelő árnyékoló kiválasztása és kivitelezése nem minden esetben egyszerű. Rengeteg mód létezik, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy tanácsadás keretében megbeszéljük, hogy mi lenne a lehető legjobb megoldás Önnek. A legtöbb ügyfél nem szentel elég figyelmet a megfelelő árnyékolásra. Pedig a megfelelő árnyékoló kiválasztásával hosszú távon megoldást nyújthat és sokáig kényelmét és komfortérzetét szolgálja.

 Fontos számunkra, hogy a problémáira a lehető legjobb megoldást biztosítsuk. Munkatársaink szakmai gyakorlatuk által alapos felmérést végeznek, amely során egyeztetnek az ügyfelekkel a lehetőségekről, amelyek közül választani tud. Tudjuk, hogy ügyfeleink hosszú távra terveznek.

 Rengeteg technikai lehetőség áll rendelkezésre és minden ingatlan más adottságokkal rendelkezik. Szeretnénk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a választással és a döntést ne bánja meg.

 

„ A rossz munka élménye sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövid öröm!”

CÉGÜNK ÁLTAL NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOK

  • Új redőnyök, garázsredőnyök, napellenzők, szúnyoghálók, reluxák, roletták, szalagfüggönyök, harmonika ajtók gyártása és beépítése
  • Meglévő árnyékolók, szúnyoghálók javítása
  • Manuálisan kezelhető redőnyök, napellenzők elektromos kezelhetőségűre történő átalakítása
  • Meglévő elektromos redőny javítása
  • Műanyag nyílászárók egyedi méretek alapján, igényeknek és lehetőségeknek megfelelően beépítéssel.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Előre egyeztetett időpontban végezzük el a felmérést. Árajánlatot minden esetben írásban áll módunkban adni, ahol minden fontos információt feltüntetünk a termékkel kapcsolatban. Felmérés során 5.000 Ft kiszállási költséget számolunk fel, amelyet megrendelés esetében jóváírunk minden kedves ügyfelünknek.

Minden általunk elkészített árajánlat 1 hétig érvényes!

SZERELÉSI MUNKÁLATOK

Az Ön által kiválasztott árnyékolókat szakembereink segítségével szereljük be, hiszen ez is szolgáltatásunk részéhez tartozik. Termékeink hozzáértő szakembert kívánnak, amivel rendelkezünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos precíz kivitelezésbe és helyes működtetésükkel kapcsolatban tanácsokat adunk ügyfeleinknek. A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk.

Számunkra fontos, hogy elégedett legyen munkánkkal!

GARANCIA

Termékeinkre hosszú távon garanciát vállalunk, mert fontos a megbízható működés. A felmerülő problémák esetében azonnal javítjuk a hibát. Legyen szó az egész berendezésről, vagy csak egy alkatrészről. Szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállalatunk elkötelezetten törekszik a megbízhatóságra és a berendezések zavartalan működtetésére.

Redőny és szúnyogháló és egyéb árnyékolástechnikai rendszerekre 1 év garanciát vállalunk

Redőny, garázskapu és napellenző motorokra 5 év, vezérlésekre 2 évig.

Az általunk gyártott és beépített nyílászárókra rendeltetésszerű használat esetén 1 év jótállást biztosítunk. Gyártói garancia 5 év. A garancia vonatkozik a bejárati ajtókra.

SZERVIZ, JAVITÁS, KARBANTARTÁS

 Amennyiben Ön úgy érzi, hogy az általunk beszerelt, vagy más által korábban beépített termék javításra, karbantartásra szorulna, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Időről – időre minden technikai berendezést ellenőrizni kell, hogy minden megfelelően menjen.

A legtöbb esetben a helyszínen megoldható a probléma, de előfordulhat az is egy meghibásodott rendszer esetében, hogy műhelyünkben végezzük el a munkálatokat.