Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Garázsredőny

Helytakarékos megoldás a garázsredőny rendszere mellett dönteni, mert a többi garázskapuval ellentétben ez a típus a saját zártrendszerű tokjába tekeredik fel, így kisebb a helyigénye és szabadon marad a mennyezet.

Az alumínium tok a nyílásméret magasságától függően eltérő lehet. Az 55 mm-es és 77 mm-es redőnylécek hőszigetelő és zajcsillapító poliuretán habbal vannak kitöltve, de van kiemelkedően nagy teherbírású 77 mm-es lamella is. Ezt a típusú redőnyrendszert csak motorosan lehet működtetni és ajánlott olyan motor beépítése mellett dönteni, mellyel az esetleges áramkimaradás során manuálisan felnyitható vagy lezárható lehet a garázsredőny rendszer.

 

Műszaki információk:

Tok: Alumínium kétrészes zárt tok több színben

Lamellák: 55 mm-es poliuretán habbal töltve, 77 mm-es poliuretán habbal kitöltve, 77 mm-es erősített. Több színben elérhető.

Lefutó sín méret: 28 mm x 75 mm, nagyobb lamella esetében 33 mm x 95 mm. Több színben elérhető

Záróléc: Alumínium extrudált záróléc több színben

 

Megbízható minőségben, valamint felszereltségtől függően kedvező áron elérhető kínálatunkban. Forduljon hozzánk Ön is, ha a legjobb megoldást keresi a garázs védelmére! 

55 mm-es Alumínium redőnyléc színválaszték:

77 mm-es Alumínium redőnyléc színválaszték:

77 mm EXTRA Alumínium redőnyléc színválaszték: