Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Harmonikaajtó

A műanyag harmonikaajtó kevés helyigényű, így tökéletes megoldást biztosít olyan helyeken, ahol nem megoldható vagy nagyon kevés hely lenne egy nyíló ajtó beépítésére. Nagyobb terek esetén a térelválasztás is kivitelezhető, így a nagy terem felosztható több kicsi térre vagy egybe nyitható, ha szükséges.

A működtetés szempontból a nyílás felső részén fut végig a vezető sín, melyben a harmonikaajtó lamellái görgők segítségével mozgatható. A nyílás egyik oldalára kerül felrögzítésre maga a harmonikaajtó rendszer. A másik oldalra a zárósín kerül rögzítésre, melybe mágneszár van beépítve. Ebbe a zárósínbe érkezik be a harmonikaajtó kilincsel ellátott záró profilja. Plusz felszereltségként a lamella lapokba kis ablakok is beépíthetők, mely fényt engednek be az elzárt térbe.

Kínálatunkban elérhetők a nyílások szabvány méretei alapján legyártott harmonika ajtók, de egyedi méretben is megoldható a legyártás rövid határidőben.

Elérhető szabványméretek:

Szélesség: 66 cm, 77 cm, 88 cm, 99 cm, 110 cm, 120 cm, 132 cm, 143 cm, 154 cm, 165 cm, 176 cm, 187 cm

Magasság: 202 cm, 220 cm, 260 cm, cm 300 cm

 

Válassza Ön is a harmonikaajtót, amelytől stílusosabb, látványosabb lesz a környezet! Ügyfeleink számára minőségi megoldásokat kínálunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a rendelésével.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Elérhető harmonikaajtó színek: