Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Tetőtéri ablakra

A tetőtér árnyékolásának megoldása különösen fontos, mert a nyári napsütés hamar felmelegíti a belső teret, viszont gondolni kell arra is, hogy nyitható legyen a nyílászáró. A tetőtéri roletta tökéletes formatervezésének köszönhetően minden tetőtéri ablaktípusra megoldást biztosít. A felszerelés az ablakszárnyra történik, így fontos tudni, hogy ferde vagy egyenes falcos a nyílászáró kialakítása. Gyakran segítséget nyújt, ha tudjuk nyílászáró típusát és kódszámát, mely az ablakszárnyon fel van tüntetve, így a beépítendő szerkezet kifejezetten a megadott típushoz illő lesz. A roletta tokrendszer, a sínek és a záróprofil ezüstszínben kerülnek legyártásra, és a választott textil típussal kerül összerakásra.

A megfelelő szerkezet mellé csak a textil típusát kell kiválasztani kínálatunkból. Minden helyiség eltérő színvilággal rendelkezik, így a tetőtéri roletta színe harmonizálni tud a szobával.

Választható textil típusok:

  • Fényáteresztő, mely bizonyos mértékben átereszti a fényt, nem sötétít teljesen
  • Fényzáró textil, melynek a külső része fehér színű, míg a belső oldala a színmintából választható
  • Alupigmentált, melynek külső oldala ezüstösen alupigmentált, míg a belső oldala a színmintából választható
  • Dekor – A textil mely elegáns megjelenésű zsákvászonhoz hasonlítható.
  • Beltéri napháló a fényt megszűrve ugyan de átengedi, így egyedi hangulatos térré varázsolja a belső teret.
  • Soltis napháló ezüstös színének a fénysugarakat visszaveri, így megakadályozza, hogy nagyon felmelegedjen a belső teret.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését tetőtéri árnyékolónkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére, hogy komfortosabbá tegyük otthonát.