Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Rolós szúnyogháló

Függőlegesen rolós szúnyogháló ablakra

Ablakra szerelhető rolós szúnyogháló praktikus és kényelmes megoldás lehet figyelembe véve azt, hogy vannak időszakok mikor szükség lehet a szúnyogháló által nyújtott védelemre, de példaként a téli időszakban viszont kevésbé. Előnye, hogy lehúzható mikor szükség van rá és felemelhető, ha nincs. Kevés helyet foglal el, mert egy kicsi tokba tekeredik fel egy speciális rugó segítségével. A felszerelése egyszerű, akár egy meglévő  is felhelyezhető közvetlenül a redőnytok alá a vezető sínekre szerelve. Szerkezetét illetően műanyagból vagy alumíniumból épülhet fel.

Vízszintesen rolós szúnyogháló ajtóra

A vízszintesen rolós szúnyogháló praktikusan kevés helyet foglal el és könnyen mozgatható. Az ajtók esetében nem megoldható, hogy a redőnybe beépítésre kerüljön a rolós szúnyogháló így azt külön tok segítségével ajánlott megoldani a kényelmes működtetés érdekében. Az oldalra húzható rolós szúnyogháló a redőny elé a redőny sínre kerül felhelyezésre. Nagyobb méretű nyílásra a duplatokos két szárnyas változata ajánlott.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.