Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

 • Redőny rendszerek
 • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Motoros megoldások

Korszerűsítse otthonát elektromos redőnnyel

Nincs rosszabb, mint egy fárasztó nap után leülve az otthon kényelmében szembesülnie kell azzal, hogy besüt a nap erőteljesebben a kelleténél. Kénytelen felállni és a gurtni segítségével leengedje a redőnyt. Az elektromos redőny a luxus és kényelem érzetét biztosítja. Nincs szükség arra, hogy felálljon és erőt kifejtve állítsa be redőnyét. Egyszerűbb egy távirányító használata, amely tudásától függően akár több motor mozgatására képes, így akár a szomszédos szobában is irányíthatja a napfény beszűrődő mennyiségét.

Fokozható a kényelem a Wifi rendszeres redőny motorral.

Nincs szükség külön boxra a wifis motor egyből rátanítható az igényeinek megfelelő applikációra és már vezérelheti is az okostelefonjáról a redőnyét.

A motoros redőny választása hosszú távú befektetés minden háztartásban, de ha belegondolunk, hogy a manuálisan kezelt redőny esetében időnként szükség van karbantartásra gondoljunk itt arra, hogy a gurtni a folyamatos használata során elkopik/elszakad egy idő elteltével és a mozgatásához alkalmazott műanyag alkatrészek is cserére szorulnak a javítási munkálatok során. Hosszú távon költségessé válik a redőny, ha beleszámítjuk azt, hogy időnként szükség van a kopó alkatrészek cseréjére.

A motoros redőny hosszú távú megoldás minden háztartásban.

Az általunk beépítesre kerül redőnymotorokat a Best Roll Kft. által forgalmazott prémium minőségű  termékei biztosítják. A redőnymotorok ez előírásoknak megfelelően minden biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek, beleértve, a német TUV-t, az európai CE-t, az ROHS-t, az FCC-t stb., hogy biztosítsák a különböző országok kötelező biztonsági követelményeit.

A motorok esetén 5 év garancia hatékonyan védi az ügyfél jogait és érdekeit. Távirányítók és egyéb vezérlésekre 2 év garancia vonatkozik.

Motor Típusok

 • Wifi, kétirányú inteligens redőny motor. A motor rögtön rátanítható telefonos applikációra, nincs szükség külön boxra! Elektromos végállás beállítású beépített rádióvevős redőny motor. Okostelefon vezérlés, távirányító, hangvezérlés az Amazon Alexától / Google Home ... stb.
 • Extra rövid Mechanikus végállású kapcsolós redőnymotor, hogy a kisebb szélességű nyílászárók is elektromosan kezelhető legyen. 
 • Mechanikus végállású redőny motor, amely kapcsolóhoz köthető. Egy fali kapcsolón keresztül vezérelhető a redőny.
 • Mechanikus végállású beépített rádióvevős redőny motor, amely távirányítóval könnyedén vezérelhető. A redőny motorok esetében nagy népszerűségnek örvend a funkciója által.
 • Elektromos végállású redőny motor távirányítóval könnyedén vezérelhető. Felfelé és lefelé lefagyás érzékelővel van ellátva. Ez a funkció akkor hasznos, ha fagyos hideg időben a redőny palást a nedves párkányra fagy, így a redőny felemelése során akadályba ütközik. A redőny motor észleli ezt az akadályt és leállítja a motor.
 • Elektromos végállású AKADÁLY érzékelő redőny motor. A redőny motor felismeri mozgás közben, ha akadályba ütközik a redőny palást le vagy fel engedés közben. A redőnyök kezelése során gyakran előforduló probléma, hogy a redőny palást alatt marad valami, például bútor, virágláda illetve egyéb apróság. A motor a károsodás elkerülése érdekben megállítja a redőny mozgását, plussz funkciójának köszönhetően visszaemeli a redőnyt ezzel megóvva a redőny rendszert, valamint az alatta maradó tárgyat.

Távirányító típusok

 • 1 csatornás kézi távirányító fali tartóval és elemmel
 • 5 + 1 (csoportos vezérlés) kézi távirányító, amely az 5 redőnyt egymástól függetlenül tudja irányítani. Csoportos vezérlés esetén egyszerre vezérelhető az összes motor. Igény esetén időprogrammal is vezérelhető. Fehér színben, fali tartóval és elemmel.
 •  15 + 1 (csoportos vezérlés) kézi távirányító, amely az 15 redőnyt egymástól függetlenül tudja irányítani. Csoportos vezérlés esetén egyszerre vezérelhető az összes motor. Igény esetén időprogrammal is rendelkezhet. Fehér színben, LCD kijelzős, fali tartóval és elemmel.

A megfelelő motor kiválasztásában minden esetben segítséget nyújtunk, legyen szó új árnyékolóról vagy meglévő motorossá történő átalakításáról. Cégünk vállalja, hogy akár a meglévő redőnyét vagy napellenzőét motorosra átalakítja.

Keressen minket bizalommal, hogy az Önnek megfelelő megoldást tudjuk ajánlani!