Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Szalagfüggöny

A szalagfüggönnyel színt visz azokba a terekbe, ahova felszerelésre kerül, legyen szó az otthonáról vagy munkahelyéről. Textil választékának köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt, illetve a színek kombinálásával egyedi megjelenést érhet el. A felszerelést illetően fontos szempont szem elött tartani azt, hogy az oldalfalra vagy a mennyezetre lehet-e felszerelni a szalagfüggöny karnist, melyre a textilszalagok kerülnek felhelyezésre. Ennek az árnyékolónak az esetében lehetőség van ferdepályás kialakításra is, hogy olyan ablakot is árnyékolni tudjon, melyet más árnyékolóval nehezen kivitelezhető lenne.

A kezelését illetően könnyen és egyszerűen mozgatható egy zsinór segítségével. Fontos odafigyelni, hogy a hosszú élettartam érdekében gyengéden és egyenletes mozdulatokkal húzzuk le vagy fordítsuk el a lamellákat. Rángatás vagy erőteljes mozgatás esetében meghibásodhat a szalagfüggöny.

A szalagfüggönyök tisztítása egy poroló segítségével könnyedén megszabadulhat a lerakodó porrétegtől. Enyhe szennyeződés esetén használhat enyhén mosószeres törlőkendőt. Amennyiben a lamellák erőteljesen elkoszolódtak, abban az esetben lehetőség van tisztításra is, bár a költséghatékonyság érdekében a lamellák cseréjét javasoljuk.

A szalagfüggöny ára a textil típustól függ, mert a lamellák más anyagból készülhetnek.

Működtetési lehetőségek:

  • Kezelőhöz gyűjtse a lamellákat. Ebben az esetben az összes lamellát a kezelő zsinórhoz gyűjti.
  • A kezelővel ellentétesen gyűjtse a lamellákat. (abban az esetben ajánlott, ha a nyílászáró egyik oldalán csak a kezelőnek van hely)
  • Két oldalra gyűjtse megosztva. Ebben az esetben a lamellákat középről két irányba gyűjti.
  • Középre gyűjtse a lamellákat. (ezt a megoldást abban az esetben ajánljuk mikor minimum 2 nyílászárót takar és mindkettő oldalt nyílik.

Műszaki információk:

Karnis: Magában a karnisban található meg a mozgatáshoz szükséges szerkezet. Ez felelős az oldalmozgásért és forgatásért. A hajtómű működtetésével áttételesen forgathatjuk a lamellákat 180 fokban tetszésünk szerint. A karnison található akasztókra kell felakasztani a lamellákat tartó vállfákat.

Lamellák: 127 mm szélességű, de rendelhető egyedileg 89 mm vagy 63 mm-es szélességben is. 9 különböző anyagtípus közül összesen 67 színből tud választani. Tulajdonságait illetően fényáteresztő vagy fényzáró lehet. A szalagfüggöny lamella anyagától függően szűri meg a napsugarait.

Elérhető színválaszték:

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.