Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Sávroletta

Modern megjelenésével és könnyű kezelhetőségével igazi dísze az otthonnak. Színválasztékának köszönhetően bármilyen stílusú helyiségben megállja a helyét. Figyelembe véve a sávroletta ugyan nem alkalmas teljes sötétítésre, mégis árnyékolás terén kitűnően helyt áll. Szerkezetileg készülhet tokozottan vagy tokozat nélküli változatban, utóbbi esetében látható a tengely, melyre feltekeredik a sávroletta textilanyag míg a tokozott esetében nem látszik. A működését illetően a fel és le mozgatásért, így a sávok váltakozását a gyöngylánc rendszer biztosítja.

A sávroletta szerelhető falra, mennyezetre, közvetlenül az ablakra. Szükség esetén fúrás nélkül, ragasztóprofillal is felhelyezhető.

Műszaki információk:

  • Tok nélküli szerkezet színe: fehér (RAL9016) vagy sötétbarna (RAL8017)
  • Tokozott szerkezet színe: fehér (RAL9016), szürke (RAL7035), világosbarna (RAL8001), sötétbarna (RAL8017)
  • Nagy fesztávú sávroletta szerkezet színe: fehér (RAL9016) vagy sötétbarna (RAL8017)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését tetőtéri árnyékolónkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére, hogy komfortosabbá tegyük otthonát.