Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Blog

Garázsredőnyért csakis hozzánk érdemes fordulni!

2024.01.03 14:16
Garázsredőnyért csakis hozzánk érdemes fordulni!

Garázsredőnyök helytakarékos kivitelben, megbízható minőségben, kedvező áron - forduljon hozzánk Ön is, ha a legjobb megoldást keresi a garázs védelmére! 

A legtöbb ember mindent megtesz autója védelméért. Azért, hogy a jármű biztonságban legyen. Már azzal is rengeteget tehetünk, ha otthon mindig a zárt garázsban parkolunk, azonban a bűnözők ellen az igazi védelmet egy megbízható garázsredőnnyel biztosíthatjuk. 

A garázsredőny kiválasztásánál fontos szempont mindenképp a tartósság, valamint a megbízhatóság legyen. Sokaknál fontos szempont az is, hogy mennyi helyet foglal a garázsredőny, hiszen egy nagyon pici helyiség esetén szinte minden centi számíthat. 

Annak, aki minden szempontból a legjobb megoldást keresi, érdemes hozzánk fordulnia: cégünk régóta foglalkozik garázsredőnyök forgalmazásával, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Termékeink helytakarékosak, a tok külső és belső oldalon is elhelyezhető, és nem csak motorosan, hanem kurbli segítségével is lehet őket mozgatni, így egy esetleges áramszünet sem akadályozza majd semmiben az autótulajdonost. Garázsredőnyeink ára ugyanakkor megfizethető, az élettartamuk pedig hosszú, ezért ár-érték arányban kiváló választásnak bizonyulnak. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és éppen megbízható, magas minőségű garázsredőnyt keres, ne menjen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért akár még ma, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban! 

Hívjon minket!