Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Blog

Az elektromos redőny előnyei

2024.03.04 13:14
Az elektromos redőny előnyei

A redőny az alapvető árnyékolástechnikai eszközök közé tartozik. Nem csupán akkor tesz jó szolgálatot, amikor sötétítésre van szükség, de megteremti a privát szférához szükséges alapokat is. Elrejti a szobát a kémlelő tekintetek elől, valamint jó szigetelő is.

A modern kivitelezésű redőnyök már nem csupán praktikusak, de használatuk sokkal komfortosabb is. Az elektromos redőnyök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos redőnyökkel szemben.

Az elektromos redőnyök könnyebben és egyszerűbben kezelhetőek. A beépített motornak köszönhetően nincs többé rángatás, elakadt lécek vagy meghúzódott derék. A motoros működtetésű redőnyök egyenletes lefelé és felfelé mozgatást tesz lehetővé, mindezt akár egyetlen gombnyomás segítségével. Távirányítóval működtetve az elektromos redőny maximális kényelmet és komfortot teremt, mely időseknek és mozgásukban korlátozottaknak különösen nagy segítséget nyújt a mindennapokban.

Forduljon hozzánk, tudjon meg többet az elektromos redőnyökről, és nyisson a modern megoldások felé!

Hívjon minket!