Hírek

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Blog

Szúnyogháló beépítés: minőségi megoldások, kedvező feltételekkel!

2021.03.20 14:20
Szúnyogháló beépítés: minőségi megoldások, kedvező feltételekkel!

Szúnyogháló beépítés, kedvező feltételekkel, minőségi, korszerű megoldások, rövid határidővel, ne kössön kompromisszumot a szúnyogokkal!

A nyári időszak igencsak kellemetlen lenne szúnyoghálók nélkül, hiszen így a rovarok könnyedén bejutnának az ingatlanokba, ezután pedig szinte egy perc nyugtuk nem lenne az ott élőknek. A rovarok, bogarak éjszaka is aktívak, szúnyoghálók nélkül pedig a pihenéssel is gondok lennének. Mivel az emberek elkerülnék a kellemetlenségeket, és nyugodtan aludnának, minél hamarabb szeretnének olyan vállalkozást találni, ami gondoskodik a megfelelő védelemről számukra. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő céget, ne kutasson tovább, mert vállalkozásunk kedvező feltételekkel, színvonalas szolgáltatás keretein belül vállalja a szúnyogháló beépítést!

A szúnyogháló beépítésben élen járunk. Legfőbb célunk, hogy munkánkkal megfelelő körülményeket teremtsünk a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, egyéb teendőkhöz a háztartásokban. Szolgáltatásunk igénybevételével ügyfeleink nem kényszerülhetnek kellemetlen kompromisszumokra. A szúnyogháló beépítés előtt többféle alternatíva közül is választhat: nálunk elérhetők a fix keretes hálók és a függőlegesen rolós típusok is. Ajtókra is tudunk biztosítani hálót, így a ház akár százszázalékos védelmet is kaphat a szúnyogokkal szemben. Mindegyik típus megfelel a kor követelményeinek, strapabírók, minőségiek, hosszú éveken át gondoskodnak a gondtalan, szúnyogmentes mindennapokról. Színvonalas kivitelezés mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk, hiszen tudjuk, hogy megfelelő védelem nélkül minden perc számít.

Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Hívjon minket!