Hírek

2024.04.17 15:25

Motorizálja meglévő redőnyét utólag, hogy még kellemesebbé tegye mindennapjait. Cégünk rövid határidővel elérhető áron garanciával vállalja kézi meghajtással működtetett műanyag és alumínium redőnyök motorosra történő átalakítását. Felejtse el a gurtnit, mellyel erőt kifejtve emeli fel és engedi le redőnyét. Felejtse el, hogy javíttatásra költsön, mert idővel a gurtni és az alkatrészek elkopnak.

Több redőnymotor beépíttetése esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, hogy az egész otthonában egy gombnyomással tudja szabályozni a fény beszűrődését.

Az akciónk az alábbi termékekre terjed ki:

  • Redőny rendszerek
  • Napellenző

Keressen minket bizalommal!

 

Hívjon minket!

2024.03.18

Új garázsredőny megrendelése esetén 10 % kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Minden ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik, így egyedi rögzítési lehetőségei vannak.  Ajánlott a helyszíni felmérés, hogy az ingatlannak megfelelő lehetőségek szerint a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek. Megrendelés esetén rövid határidővel dolgozunk, hogy mihamarabb használatba tudja venni garázskapuját.

Keressen minket bizalommal és egyeztessen időpontot.

Hívjon minket!

Blog

Alumíniummal a hatékonyságért!

2024.02.05 13:41
Alumíniummal a hatékonyságért!

Redőnyválasztásnál a legfontosabb kérdés az alapanyagot érinti. Alumíniumból vagy műanyagból készült árnyékolót válasszunk?

Sokan az alacsonyabb ár miatt döntenek a műanyag redőnyök mellett, viszont számos egyéb szempontot is érdemes figyelembe venni.

 

  • Az alumínium masszívabb, strapabíróbb anyag, így nem csak biztonságtechnikai szempontból éri meg jobban, hanem az élettartama is jóval hosszabb, akár évtizedekig jó szolgálatot tehet.
  • Szélesebb ablaknyílások is lefedhetőek vele, elkerülve a redőnylécek meghajlását, ezáltal az idő előtti rongálódást.
  • Az alumínium redőnyök hosszú távon megtérítik az árukat, hiszen hatékony segítséget nyújtanak a hőszigetelésben is, legyen szó akár nyári kánikuláról, akár rideg téli időjárásról.

 

Válassza cégünket csúcsminőségű alumínium redőnyökért, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, tökéletes árnyékolást biztosítanak, amikor csak szeretné! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot redőnyeinket érintő kérdéseivel!

Hívjon minket!