Blog

Garázsredőnyért csakis hozzánk érdemes fordulni! Garázsredőnyért csakis hozzánk érdemes fordulni!

Garázsredőnyök helytakarékos kivitelben, megbízható minőségben, kedvező áron - forduljon hozzánk Ön is, ha a legjobb megoldást keresi a garázs védelmére! 

Elektromos napellenző beépített szélérzőkelővel! Önnek való! Elektromos napellenző beépített szélérzőkelővel! Önnek való!

Elektromos napellenzővel az árnyékolás kényelmesebb, mint valaha! A legbosszantóbb és a legjobb dolog is az a nyárban, hogy süt a nap.  Jó, mert végre lehet strandolni vagy csak kényelmesen elnyúlni a fűben és cseresznyét ropogtatni és rossz, hiszen a káros napsugarak, a forróság ártalmas az egészségre.

Automata árnyékolókkal az ablakok tökéletesen felszereltek lesznek! Automata árnyékolókkal az ablakok tökéletesen felszereltek lesznek!

Az automata árnyékolók legnépszerűbb modellje az elektromos redőny. A redőnyök azok az árnyékolók, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha megbízható árnyékolásról van szó. A sokoldalúság minden redőnyben jelen van, de ha igazán modern és minden igényt kiszolgáló modellt keres, akkor az automata árnyékolókat ajánljuk a figyelmébe.
A motoros alumínium redőny egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat! A motoros alumínium redőny egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat!

A motoros alumínium redőny használata rendkívül kényelmes, az árnyékoló pedig tartós és kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. 
Szúnyoghaló télre, nyárra! Szúnyoghaló télre, nyárra!

szúnyoghaló egész évben védi a szobákat a repülő rovaroktól! A szúnyoghaló olyan kiegészítője az ablakoknak és az ajtóknak, amit ma már több változatban is meg lehet rendelni. A hagyományos, fix keretes hálók mellett ma már nagyon népszerűnek számítanak a mozgatható változatok is, mint amilyen a zsanéros, a rolós vagy a tolós szúnyoghaló is.
Automata árnyékolóval nincs fennakadás! Automata árnyékolóval nincs fennakadás!

Az automata árnyékoló használata nagyon kényelmes, amellett, hogy jól működő árnyékolást is biztosít. Az ilyen típusú árnyékolókat kültéren használjuk első sorban. Kaphat motoros meghajtást a redőny, de a kifejezetten napellenzésre használt árnyékolók, vásznak is.
Az alumínium redőny színekben sem marad el az igények mögött! Az alumínium redőny színekben sem marad el az igények mögött!

A redőnyöket figyelve feltűnhet, hogy mindegyik teljesen egyforma. A legtöbb árnyékoló ugyanis világos vagyis fehér színű. Ez persze nem törvényszerű, nem kell kötelezően fehér vagy semleges színű árnyékolót használni az ablakon. Milyen színek léteznek még? Amennyiben hozzánk fordul és tőlünk rendel új redőnyt, úgy ajánljuk figyelmébe az alumíniumból készült modelleket! 
Műanyag ablakok beépítéssel! Döntsön a sikeres ablakcsere mellett! Műanyag ablakok beépítéssel! Döntsön a sikeres ablakcsere mellett!

A nyílászárók nem tartanak ki örökké, muszáj kicserélni őket, ha az elöregedés vagy a megbízhatatlan teljesítmény jeleit mutatják. A minőségi ablak tökéletesen hőszigetel és kiválóan hangszigetel, de közben az egészséges szellőzésről is gondoskodik.
Elektromos alumínium redőny akadályérzékelővel ellátott motorral! Maximális biztonság! Elektromos alumínium redőny akadályérzékelővel ellátott motorral! Maximális biztonság!

Az ablakok külső részére felszerelhető árnyékolók alapvető funkciója, hogy segítsék a komfortosabb, modernebb ingatlan kialakítását. Ha rosszul választunk, akkor egy árnyékoló is válhat az ellenségünkké és az eredeti céljával ellentétben még bosszúságot tud okozni a használata.

Alumínium redőnyökkel hozza ki a legtöbbet ingatlanából! Alumínium redőnyökkel hozza ki a legtöbbet ingatlanából!

A legtöbb vásárló, aki külső árnyékolót szeretne választani, általában a redőnyök mellett dönt. A redőny még mindig egyike azoknak az árnyékolóknak, amik hosszú távon a legjobban tudják egy ingatlan meglévő tulajdonságait kiegészíteni. Gondoljon bele, hogy milyen jellemzőkkel rendelkezik egy igazán jó minőségű, sokoldalú redőny és az hogyan és mennyit tesz hozzá a lakás vagy a ház komfortjához!