info@elektromosredony.hu                                                                                                                                                                                                                     
info@elektromosredony.hu                                                                                                                                                                                                                     

Garázsredőny

Az ablakokra és ajtókra szerelhető hagyományos redőnyökhöz hasonlóan a garázsredőnyök is azonos felépítésűek. Eltérés közöttük annyi, hogy vastagabb és szélesebb erősített lamellákkal van ellátva a garázsredőny és a mozgatást segítő alkatrészeik a teherbíráshoz mérten erősítettek. Ezeket a garázsredőnyöket plusz hajtókarral ellátott nagy teherbírású csőmotor hajtja, amelyet kapcsolóval vagy távirányítóval vezérelhet. A kurblis hajtókarra, azért van szükség, mert egy esetleges áramszünet esetében is nyitni illetve zárni lehet a garázsredőnyt.

Árak

Kérjen árajánlatot írásban, mert mérettől függően eltérőek az árak. Garázskapujához igazítva tudjuk meghatározni, hogy milyen vastagságú és szélességű lamellák szükségesek!


Megbízható garázsredőny, amit még az áramszünet sem kezd ki!

garázsredőnyA garázsredőnyök meghökkentően hasonlítanak hagyományos társaikra, az ablakokra és ajtókra szerelhető redőnyökre. Ami különbség van közöttük, az elsősorban a vastagságukban érhető tetten. Ez a szélesebb lamellák miatt alakult ki így, ami a garázsokra szerelt redőnyökre jellemző.

A garázsredőnyöket el lehet látni nagy teherbírású csőmotorral, amire extra hajtókar is szerelhető a még nagyobb teljesítmény érdekében. Sőt, egy kurblis hajtókar megléte esetén még akkor is gond nélkül használható a garázsredőny, ha éppen áramszünet van.

Természetesen az esztétikai megfontolásról sem kell lemondani garázsredőnnyel. Nem kell egy hideg, zord redőnyt elképzelnie: az eszköz rengeteg különböző színben tündökölhet, sőt, akár még fa-imitációra is van lehetőség.

Garázsredőnyre van szüksége? Akkor érdemes szétnéznie honlapunkon, kérdéseivel, egyedi igényeivel pedig merkeresnie szakembereinket elérhetőségeink egyikén! Árajánlatot akár írásban is kérhet tőlünk, keressen minket bizalommal!