Garázsredőny

Az ablakokra és ajtókra szerelhető hagyományos redőnyökhöz hasonlóan a garázsredőnyök is azonos felépítésűek. Eltérés közöttük annyi, hogy vastagabb és szélesebb erősített lamellákkal van ellátva a garázsredőny és a mozgatást segítő alkatrészeik a teherbíráshoz mérten erősítettek. Ezeket a garázsredőnyöket plusz hajtókarral ellátott nagy teherbírású csőmotor hajtja, amelyet kapcsolóval vagy távirányítóval vezérelhet. A kurblis hajtókarra, azért van szükség, mert egy esetleges áramszünet esetében is nyitni illetve zárni lehet a garázsredőnyt.


A garázsredőny egy új, mégis régi ismerős, tele előnyökkel!

garazsredőnyA garázsnak olyan kapura van szüksége, ami minden elvárásnak eleget tud tenni, amit egy tulajdonos támaszt felé. A hagyományos garázskapuk már nem egyedüli képviselői a garázs nyílászáróinak, ugyanis ma már elérhetőek innovatív megoldások is, olyanok, mint amilyen a garázsredőny is.

garázsredőny tulajdonképpen nem újdonság, hiszen a redőnyök működési elvén alapszik, de annak előnyeit a garázs nyitásához és zárásához is felhasználták. Miért legyen garázsredőny a garázs ajtaján? Miért válassza pont ezt a többi lehetőséghez képest? Röviden összefoglaljuk, hogy milyen pozitív tulajdonságokkal bír egy ilyen ajtó.

garázsredőny egyik fontos és hasznos tulajdonsága az, hogy tökéletesen lehet helyet megtakarítani a segítségével. A titok a hagyományos redőnyszerkezetben rejlik, ami lehetővé teszi, hogy az egész ajtó úgy ahogy van, egy tokba tekeredjen fel. Ennek köszönhetően a garázskapu maga nem foglal el plusz helyet akkor sem, amikor nyitni akarjuk. Lehet mellette pakolni, nem kell azzal kalkulálni, hogy valami az ajtó útjába áll. Azt mondanunk sem kell, hogy nemcsak sokkal praktikusabb ez a típusú garázskapu, de a használata biztonságosabb is. A garázsredőny használatakor nem kell attól tartani, hogy valakit elsodor a nyíló ajtó, megüt vagy valakibe beleütközik, mert csak függőlegesen mozog. Többféle módon is mozgatható, akár áram nélkül is. A garázsredőny dekoratív, megannyi színárnyalatban kapható, tehát a ház megjelenéséhez igazítható.

Amennyiben úgy döntött, hogy szeretné modernizálni garázsát, és a régi garázskaput lecserélni egy olyan modellre, amivel hosszú távon is jobban jár, akkor keressen fel minket! A termékeink között megtalálható garázsredőnyökben garantáltan nem fog csalódni! Szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást modelljeinkről, ha felkeres minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Megbízható garázsredőny, amit még az áramszünet sem kezd ki!

garázsredőnyA garázsredőnyök meghökkentően hasonlítanak hagyományos társaikra, az ablakokra és ajtókra szerelhető redőnyökre. Ami különbség van közöttük, az elsősorban a vastagságukban érhető tetten. Ez a szélesebb lamellák miatt alakult ki így, ami a garázsokra szerelt redőnyökre jellemző.

A garázsredőnyöket el lehet látni nagy teherbírású csőmotorral, amire extra hajtókar is szerelhető a még nagyobb teljesítmény érdekében. Sőt, egy kurblis hajtókar megléte esetén még akkor is gond nélkül használható a garázsredőny, ha éppen áramszünet van.

Természetesen az esztétikai megfontolásról sem kell lemondani garázsredőnnyel. Nem kell egy hideg, zord redőnyt elképzelnie: az eszköz rengeteg különböző színben tündökölhet, sőt, akár még fa-imitációra is van lehetőség.

Garázsredőnyre van szüksége? Akkor érdemes szétnéznie honlapunkon, kérdéseivel, egyedi igényeivel pedig merkeresnie szakembereinket elérhetőségeink egyikén! Árajánlatot akár írásban is kérhet tőlünk, keressen minket bizalommal!