Az alumínium redőny színekben sem marad el az igények mögött!

Az alumínium redőny színekben sem marad el az igények mögött!

A redőnyöket figyelve feltűnhet, hogy mindegyik teljesen egyforma. A legtöbb árnyékoló ugyanis világos vagyis fehér színű. Ez persze nem törvényszerű, nem kell kötelezően fehér vagy semleges színű árnyékolót használni az ablakon. Milyen színek léteznek még? Amennyiben hozzánk fordul és tőlünk rendel új redőnyt, úgy ajánljuk figyelmébe az alumíniumból készült modelleket! 

Az alumínium redőnyök a legkiválóbbnak számítanak az árnyékolók piacán, de amellett, hogy megbízhatóak és tartósak, még dekoratívak is tudnak lenni. Az esztétikus árnyékoló első sorban a színek függvénye. A dekoratív alumínium redőny színek közé tartoznak mindazok az árnyalatok, amik nem csupán egyszerű fehérek. Lássuk, hogy milyen alumínium redőny színeket talál a kínálatunkban az, aki egy kicsit az átlagostól eltérő kinézettel rendelkező árnyékolót szeretne az ablakaira szereltetni!

Szerepel a kínálatban természetesen a hagyományos fehér, de emellett képviseltetik magukat a meleg, természetes árnyalatok is, amikkel egy kis eleganciát, minőségi megjelenést is lehet a nyílászáróknak kölcsönözni. Ezek az aranytölgy és a dió. Az alumínium redőny színekből válogathatunk aszerint is, hogy mennyire praktikusak. Itt van például az antracit szürke is. Ez pontosan egy olyan alumínium redőny szín, ami nem a megszokott fehér, mégsem feltűnő, visszafogott és ráadásul nem látszanak meg rajta olyan könnyen a szennyeződések sem.

Itt még korántsem merült ki a felhozatal, az alumínium redőny színekből még jó pár található a palettán. Az élénkebb színek, mint a zöld, a bordó vagy az olíva és a kifinomultak, mint az elefántcsont, a krémfehér vagy a világos szürke.

Amint az látható, nemcsak árnyékolókból széles nálunk a választék, hanem az alumínium redőnyeink színeinek kínálata is átlagon felüli. Aki színes alumínium redőnyre vágyik, az nálunk megtalálja! Ne várjon tovább, rendeljen tőlünk új nyílászárót és válasszon hozzá új színt, olyat, ami az otthonához is jól illik! Kollégáink mindenben segítenek Önnek a rendelést illetően! Az egyik elérhetőségünkön tájékozódjon a részleteket illetően!