Napellenző

A napellenzőink alapanyagai minőségiek, melyek garantálják a tartósságukat, hisz ezek az árnyékolók a különböző időjárási körülmények között megállják a helyüket. A szerkezetek tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. A napellenző akár 80 %-kal csökkentheti egy meleg levegőjű helyiség lehűléséhez használt energiát a napellenző alkalmazása révén. Az UV- stabilizált, impegrált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy rafináltan eltérő színükkel. Gazdag színválasztékból tud választani az ön otthonához illő ponyvát.

Napellenzőinket igény szerint elektromos változatban is megrendelhetik kapcsolós illetve távirányítós változatban. Igény szerint szél fény érzékelővel!

Színek

A minőségi napellenző hidegben az eső, melegben pedig a vakító nap ellen véd!

A minőségi napellenző hidegben az eső, melegben pedig a vakító nap ellen véd!Szeretne gyönyörködni kertjében, de annyira vakítóan süt a nap, hogy hunyorognia kell? Van megoldás! Egy kiváló napellenző kellemes, hűsítő területet biztosít kertjében, így Ön zavartalanul gyönyörködhet kertjében, vagy nézheti, ahogy gyermekei a szabadban játszanak.

Ám a napellenző a hidegebb, csapadékosabb időjárás során is bizonyítottan hasznos: nagyszerű védelmet biztosít az eső ellen, így Ön akár záporok ideje alatt is a szabad levegőn maradhat. A napellenző alá a csapadékkal szemben védelmet igénylő kerti bútorait vagy dísznövényeit is beviheti!

Felejtse el az olcsó napernyőt, ami néhány év, vagy esetenként akár néhány hónap alatt kifakul, kiszakad, szerkezete pedig megbénul! Egy színvonalas napellenző hosszú évekre biztos megoldást nyújthat. Otthonát és kertjét egy minőségi eszköz ráadásul eleganciával is felruházza!

Mi segítünk Önnek abban, hogy leendő napellenzője a lehető legjobban passzoljon kertjéhez hangulatában. Ha érdeklődne a napellenzők iránt, bátran vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel elérhetőségeink egyikén!