Műanyag redőny
Olcsóbb árkategóriába tartozó termékünk a műanyag redőny, amely kültéri árnyékolás szempontjából megfelelő megoldás. A külső tokrendszer rozsdamentes Lindab lemezből készül. A redőnyléc / lamella többféle színben elérhető. Igény esetében szétcsúszást gátlóval ellátható, amely elektromos változatban biztosítja a zavartalan működést. Alapból biztonsági feltolásgátló féderrel van ellátva az általunk legyártott redőnyök.
Tokba építhető rolós szúnyoghálóval bővíthető a rendszer, amely védelmet nyújt a szúnyogok ellen. 
A kényelem érzet fokozása érdekében már nem újdonság az, hogy műanyag redőnybe motor is beépíthető. A probléma mentes működés garantált már a műanyag rendszerek körében is.
Az alap motoroktól kezdve akár akadály érzékelővel ellátott motorok is beépíthetők akár utólag is.
Kezelhetőségük széles választéka elérhetőek nálunk a fali kapcsolótól kezdve a több csatornás távirányítón át egészen a programórás változatig.

                     Fehér                                        Sötétbarna                                             Krémfehér

                        Bézs                                      Famintás                                                Szürke

                      Kolóniál                                        Kakaó                                               Mogyoró

Műanyag redőnyök széles választékban kaphatóak! Válasszon ablakához illőt!

Az árnyékolóknak komoly szerepük van, nem szabad könnyelműen választani közülük. Egy műanyag redőnnyel Ön sem fog melléfogni, ha megbízható árnyékolót szeretne használni hosszú távon. A műanyag sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik, ezek közé tartozik a jó hőszigetelés, a kiváló hangszigetelés vagy a karbantartást nem igénylő anyag is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha műanyag redőnyök között szeretne válogatni! A műanyag redőnyök széles választékával várjuk, amiket igazán kedvező áron forgalmazunk, házhozszállítással.

Termékeink olyan műanyag redőnyök, amik lecsúszás gátlóval beépítve is megvásárolhatóak, feltolásgátlóval vannak ellátva, vakolható tokos változatban is kaphatóak, és a színekről még nem is beszéltünk.

Válassza ki színben kedvenc műanyag redőnyét, és használja új nyílászáróit megelégedéssel hosszú évekig! Kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink szívesen segítenek!

Gondoljunk időben a nyári árnyékolásra!

műanyag redőnyök Elérkezett a május, és már túl is vagyunk az első igazán nyári hőmérsékletű napokon. Az utóbbi évek tendenciái alapján idén sem lesz hiány forróságból és hőségriadókból, azonban sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak akkor keresik a meleg ellni legjobb fegyvert, amikor már nem bírják tovább az izzasztó hőmérsékleteket. Ennek az az eredménye, hogy a hőségek idején nagyon megnő a klímák, a ventilátorok és az árnyékoló eszközök iránti érdeklődés. Ilyenkor cégünknél is előfordul, hogy hosszabb ideig kell várakozni a legnépszerűbb műanyag redőnyök felszerelésére, ezért bátran kijelenthetjük, hogy aki előre gondolkozik, csak jól járhat!

A tavaszi hónapokban még rövid határidővel szerezheti be műanyag redőnyét, vagy igényelheti a redőny automatizálását. A legmelegebb napokban azonban a jelentősen megszaporodott rendelések miatt a határidő kitolódhat.

Ne várja meg a forróságot, gondolkodjon előre, és szerezze be árnyékoló eszközét már most! Forduljon hozzánk bizalommal alumínium-, vagy műanyag redőnyért!

Könnyen kezelhető árnyékolóra van szüksége? Válassza a műanyag redőnyöket!

Amikor az emberek redőnyt keresnek otthonukba, több megoldás közül is válogathatnak. Az ingatlantulajdonosok egyik szempontja általában, hogy minél könnyebben kezelhető árnyékolót válasszanak ki, így leegyszerűsítve a redőnyök kezelését a hétköznapokban. Ha Ön is ezzel az elvárással indul neki az árnyékoló beszerzésnek, tökéletes választásnak fog bizonyulni a műanyag redőny.

A műanyag redőnyök kezelése anyagbeli tulajdonságaiknak köszönhetően nem jelent kihívást. Nemcsak az egyszerű használat szól az árnyékolók mellett, hanem az is, hogy kedvező árfekvést képviselnek és több árnyalatban is elérhetők. Utóbbi azért fontos, mert a valóban esztétikus összképet az ingatlanok küllemében úgy lehet megteremteni, ha a redőnyök színvilága illik a falak vagy az ablakkeretek stílusához.

Ha ezek az előnyök meggyőzték a műanyag redőnyök megvásárlásáról, vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendelje meg az Önnek tetsző színben árnyékolóit!

Egy modern választás: az elektromos redőny

Egy modern választás: az elektromos redőnyA redőny az egyik leghasznosabb és legsokoldalúbb árnyékoló. A jól ismert, hagyományos változatát már mindenki ismeri és használja, ám a gyártók is tisztában vannak vele, hogy haladni kell a korral, és azon vannak, hogy a modern igényeknek megfelelő tulajdonságokkal ruházzák fel a legújabb redőnyöket!

Milyen tehát egy modern redőny? Elektromos! Az elektromos redőnyök nagy előnye, hogy egy gombnyomással, egyetlen mozdulattal, kényelmesen mozgásra bírhatóak! Legördíthetjük, felhúzhatjuk az elektromos redőnyöket anélkül, hogy fel kellene állni a fotelból, vagy felkelni az ágyból! Nincs szükség erőkifejtésre a mozgatáshoz, így nem csupán azok számára ideális az elektromos redőny, akik kedvelik az újításokat, innovatív dolgokat az otthonukban, hanem azoknak is ajánlott, akik idősebbek, gyerekekkel élnek, vagy nehezen mozognak!

Felkeltettük az érdeklődését az új típusú árnyékolók iránt? Keressen minket bizalommal, és rendeljen tőlünk elektromos redőnyöket!

Műanyag redőny, ami egész évben hasznos?

Műanyag redőny, ami egész évben hasznos?A jól megválasztott kültéri árnyékoló egész évben előnyöket jelent tulajdonosainak, ezért érdemes olyan kültéri árnyékolót választani, ami minden szempontból megfelelő és pozitív tulajdonságokkal rendelkezik. Egy ilyen választás a műanyag redőny is!

A műanyag redőny anyagának és kivitelezésének köszönhetően egész évben, nyáron és télen is nagyon hasznos megoldást jelent. Előnyei nem merülnek ki annyiban, hogy sötétít, ha arra van szükség és megóvja a szobát a kíváncsi tekintetek elől. A műanyag kiváló szigetelő képességének köszönhetően a nyári hőségben óvja a szobát a túlzott felmelegedéstől, míg télen a redőnyöket leengedve gondoskodhatunk egy plusz szigetelőrétegről. Ennek köszönhetően energiát spórolhatunk a klímaberendezés és a fűtés üzemeltetésén is. A műanyag redőnyök méretre is készíthetőek így ablakra, ajtóra is illenek, akár üvegezett terasz árnyékolására is alkalmasak!

Amennyiben szeretne korszerű, olcsó, sokoldalú árnyékolókat, keressen minket bizalommal!

Miért döntsön műanyag redőny mellett?

Miért döntsön műanyag redőny mellett?Mostanság a vásárlók az árnyékolók terén igencsak gazdag kínálatból tudnak válogatni, ám ennek egyetlen hátránya is van, mégpedig, hogy a bőség zavarában igencsak nehéz kiválasztani az ideális terméket. Ha mindenképp jó üzletet szeretne kötni a sötétítő megvásárlásával, válasszon műanyag redőnyt otthonába vagy irodahelyiségébe!

A műanyag redőnyök számtalan előnyt tartogatnak, többek között rendkívül kedvező áron megvásárolhatók, ennek köszönhetően bárki számára elérhetővé válhat egy minőségi sötétítő, így ingatlanának diszkrét takarást biztosíthat a kíváncsi szemek elől. A műanyag redőnyök szerkezetileg is kiválóak, ugyanis egyszerű kezelni őket, hiszen a műanyag már önmagában könnyű anyag, ebből kifolyólag a sötétítő fel- és leengedése során nincs szükség plusz erő kifejtésére.

Választékunkban magas színvonalat képviselő műanyag redőnyöket találhat, melyek megvásárlásával csakis jól járhat. Szerezze be kínálatunkból az Önnek ideális árnyékolót, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan tisztítsuk a műanyag redőnyt?

Hogyan tisztítsuk a műanyag redőnyt? A műanyag redőny igen népszerű árnyékoló eszköz, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik, az ára mégis megfizethető. Különösebb ápolást sem igényel, azonban időnként érdemes egy alapos tisztításnak alávetni, hogy valóban sokáig megőrizhesse szépségét, és sokáig leljük benne örömünket. Nézzük, hogyan érdemes ezt a feladatot elvégezni!

Először is húzzuk le a redőnyt, és a szennyeződések nagy részét távolítsuk el bőséges meleg vízzel. Amit így nem sikerült leszednünk, azt puha, tisztítószeres, meleg vizes ronggyal töröljük le. A tisztítószer ne legyen maró hatású, tökéletes például a mosogatószer is. Ha készen vagyunk, töröljük szárazra a műanyag redőnyt. Amennyiben a redőny tokjának fedelét levesszük, úgy szakaszosan, felhúzás közben a külső felét is le tudjuk tisztítani.

Gondos karbantartás mellett a műanyag redőny tartós, megtérülő befektetést jelent. Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható forrásból szeretné beszerezni legújabb árnyékoló eszközét!

Már csak az árnyékolók hiányoznak? Válasszon automata redőnyt!

Már csak az árnyékolók hiányoznak? Válasszon automata redőnyt!Az építkezésekben az a szép, hogy egyszer befejezik őket, és a végén egy vadonatúj, egyedi, saját otthon kulcsait kapjuk kézhez. Minden új és szép, minden úgy készült, ahogyan megálmodtuk a csempe mintájától, a szobák kialakításán át a redőnyök színéig. Ha még nincsenek árnyékolók az új ablakokon, ne halogassa a vásárlást, hanem forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon új, automata redőnyöket az ablakaira!

Az automata redőnyökkel nem jelent gondot az árnyékolás gyors és egyszerű megvalósítása. A függönyöknél hatékonyabbak és többet tudnak, de érdemes kombinálni lakástextilekkel a használatukat. Mindenféle nyílászáróhoz és homlokzathoz illenek, tetszés szerint választhatunk színben és anyagban is belőlük. Hála kivitelezésüknek és tervezésüknek, az automata redőnyöknél nincs útban a heveder, tökéletesen működik a gurtni, könnyűszerrel változtatható a redőny helyzete.

Keressen fel minket elérhetőségeinken, és érdeklődjön automata redőnyeinkről!

A műanyag redőny télen-nyáron jó szolgálatot tesz!

Talán nincs még egy olyan sokoldalú árnyékoló, mint amilyen a redőny! A redőnynek is van többféle változata, hiszen készülhet alumíniumból, de műanyagból is. A műanyag redőnyök különösen kedvező áron kaphatóak, de nemcsak ezért olyan népszerűek. A külső tokos műanyag redőnyök szinte bárhová beépíthetőek, utólag is. Rengeteg színben készülnek, így minden ház homlokzatára lehet közülük találni odaillőt.

A műanyag redőnyök előnyeit valóban egész évben lehet tapasztalni, télen, nyáron egyaránt. Könnyen kezelhetőek, ezért csak pár mozdulatra van szükség, és ha úgy akarjuk, kizárhatjuk a nyári, tűző napsütést és kirekeszthetjük a tikkasztó forróságot. Pár mozdulat, és ha azt szeretnénk, szigetelhetjük az ablakokat és a lakást, megakadályozva, hogy a jeges hideg bekússzon a szobába vagy hogy a kivilágított szoba kíváncsi tekinteteket vonzzon.

Tájékozódjon weboldalunkon, és ismerje meg a cégünk által kínált lehetőségeket! Ha új műanyag redőnyöket vásárolna, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ne hagyja figyelmen kívül a vakolható tokos redőny előnyeit!

Ne hagyja figyelmen kívül a vakolható tokos redőny előnyeit!A vakolható tokos redőnyök építkezés és felújítás esetén is jó megoldást jelentenek. Ha olyan árnyékolót szeretne beépíttetni, amivel egyszerű dolgozni, és aminek még esztétikai értéke is van, akkor a vakolható tokos redőny az egyik legjobb választás!

A vakolható tokos redőny már az építkezés folyamán belekalkulálható a feladatok sorába, de utólag is beépíthető. Azért előnyös választás, mert a kialakítása lehetővé teszi az egyszerű javítást. Anélkül lehet hozzáférni, hogy a nyílászáró szigetelését megsértenénk. A motoros redőnyökkel ellentétben nem szükséges hozzá toktoldó, ami máris alacsonyabb költségeket eredményez. Praktikus és egyben esztétikus kialakítása, a vakolható tok nem vesz el plusz helyet az ablakból. Ezzel egyrészt több fény jut a szobákba, másrészt pedig nem ront a homlokzat képén sem.

Ha a vakolható tokos redőnyök iránt érdeklődik, és szüksége van néhány új, megbízható darabra, keressen meg minket bizalommal! A honlapunkon található elérhetőségeink egyikén mindent megtudhat termékeinkről!