Legyen szó használt vagy új építésű ingatlanról minden esetben nagyon fontos a kitűnő hang- és hőszigetelés, a biztonság, könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság. Nyílászáróink megfelelnek a magasabb követelményi előírásoknak. Minőségi alapanyag, megbízható gyártó, pontos és precíz kivitelezés.

A műanyag nyílászárók előnyei

műanyag nyílászárókA szakemberek nem győzik eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos otthonunk megfelelő hőszigetelése. Érdemes azonban azt is szem előtt tartani, hogy a tökéletes szigeteléshez nem elég a falakkal foglalkozni, mert az ablakok és az ajtók is kulcsfontosságú szerepet játszanak a lakás belső hőmérsékletében. Napjainkban a legnépszerűbbek talán a műanyag nyílászárók, ami nem véletlen, hiszen ezek a termékek rengeteg előnnyel rendelkeznek. Nézzük ezt egy kicsit bővebben, vagyis miért érdemes a műanyag nyílászárók mellett dönteni!

Az első és legfontosabb előnyük a kiváló hőszigetelésük. A műanyag nyílászárók segítenek megakadályozni, hogy télen gyorsan kihűljön a fűtött lakás, ezzel pedig rengeteget spórolhatunk. Természetesen ez a tulajdonságuk nyáron is jó szolgálatot tesz, hiszen nem engedik olyan könnyen átmelegedni a belső tereket, ennek köszönhetően sokkal kevesebbszer és rövidebb ideig is elég működtetni a klímát. Hosszú távon számolva ez jelentős költségmegtakarítást eredményez, így a műanyag nyílászárók vissza is hozzák az árukat. A termékek ugyanakkor sokkal kedvezőbb áron érhetőek el, mint például az alumínium társaik, ezért alapvetően sem jelent az ablak- illetve ajtócsere súlyos anyagi terhet.  További fontos előnyük még, hogy a csökkenő klímahasználat miatti kevesebb áramfogyasztás a környezetvédelmi szempontoknak is eleget tesz. A globális felmelegedés visszaszorítása mindannyiunk érdeke, és a hatékony hőszigetelésű műanyag nyílászárók ehhez is hozzájárulnak.

műanyag nyílászárókat előszeretettel választják a jó hangszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően is. Hatékonyan akadályozzák meg a kinti zaj beszűrődését, így az alvás sokkal pihentetőbbé válik, illetve még egy zajosabb út mellett is komfortosabb lesz az otthonlét.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és további kérdése lenne a műanyag nyílászárókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Kérje bátran ajánlatunkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, ahol munkatársaink szívesen tájékoztatják majd a részletekről!