Általunk forgalmazott motorok más néven csőmotorok az árnyékoló berendezések mozgatására alkalmasak. Csőmotorjaink henger alakúak és beszerelhetőek bármely tengelybe, amely így képes feltekerni az árnyékoló lécet, lamellákat valamint a vásznakat.

Motorjaink megrendelhetőek a termékeinkbe beépítve illetve a már meglévő árnyékolókba utólagosan is beszerelhetőek.

Motorjainkat különböző igények szerint külön csoportosítjuk:

  • Vezetékes motor, amelyet kapcsolóval működtethetünk. Ekkor a motor és a kapcsoló egy vezeték köti össze.
  • Rádiós motor, amikor nincs szükség a kapcsoló kiépítésére mivel a rádióvevő által már távirányítóról is működtethető a motor.
  • Mechanikus motor, amelynek beállítása mechanikusa történik meg, pontosabban a végállás beállítása kézzel történik.
  • Elektromos motor, amelyet nevezhetünk intelligens motornak, mert itt már távirányító segítségével tudjuk elvégezni a végállások beállítását valamint egyes típusok képesek az akadály érzékelésére.
  • Kézi hajtókaros motor, amely rendelkezik egy beépített hajtókar szerkezettel, így az esetleges áramszünet esetében is kezelhetjük a motort.

Motorjaink irányításához nagy segítséget nyújtanak a tartozékok, amelyek a külső vevő egységek és a távirányítók, fali kapcsolók.

  • Vevő egységek képesek a vezetékes motorosokat átalakítani rádiós motorrá, így lehetőség van arra, hogy a távirányítóval a vevő egységen keresztül irányítani tudjuk a motort.
  • Távirányítók, amelyek segítségével irányítani tudjuk a motort. Távirányítóink között találunk 1, 5 és 15 csatornás távirányítót, egyes távirányítóink programórával ellátott.
  • Fali kapcsolók, amely az adott motorhoz, akár két motorhoz is köthető. Típusaink között programórás kapcsoló is található, hogy időzíteni tudja a motor mozgását.

Árak

Redőny motorjaink, távirányítóink, fali kapcsolóink és vezérlő egységeink teljesítményük és tudásuk alapján más árkategóriába tartoznak. Kérjen árajánlatot, hogy kínálni tudjuk az önnek megfelelő termékeket.

Az elektromos redőnyök nyáron is jól kihasználhatóak!

elektromos redőnyAz árnyékolástechnikában ma már változatos lehetőségeket kínálnak az érdeklődőknek. Az árnyékolóknak csak egyik alap tulajdonsága maga az árnyékolás, mert ezen túl még egyéb módokon is képesek a tulajdonosok kényelmét szolgálni.

Az elektromos redőnyök a legmodernebb árnyékolókat képviselik, amikkel a nyári hónapokban is a legmagasabb komfortot lehet elérni. Hogyan vehetjük hasznát egy elektromos redőnynek nyáron és miért tud többet nyújtani, mint egy hagyományos, kézi mozgatású redőny?

Az elektromos redőnyök egyik legnagyobb erőssége természetesen az, hogy a beépített motorral, illetve olyan tartozékokkal, min egy vezérlő egység működnek. A típustól függően kapcsolóval vagy pedig távirányítóval könnyedén lehet vezérelni az elektromos redőnyök le és fel történő mozgását.

A nyári időszakban jellemzően sok napfény és magas hőmérséklet nehezíti meg egy otthon vagy éppen iroda kényelmének megtartását. A légkondicionáló hatását meg lehet támogatni az elektromos redőnyök használatával, ami így nemcsak hatékonyabb lesz, de nem elhanyagolható módon olcsóbb is.

A modern elektromos redőnyök programozhatóak is, tehát minden nap akár ugyanabban az időpontban képesek le és fel mozdulni, félig vagy teljesen elsötétíteni, illetve fénybe vonni a kijelölt helyiségeket. Ez a tulajdonságuk többek között azzal az előnnyel jár, hogy a szobákban, terekben a nyári napokhoz igazodó fényviszonyokat és hőmérsékletet lehet kialakítani és a munkát vagy pihenést még ideálisabbá tenni. A meleg és a fény nem kell, hogy zavaró dolog legyen, fordítsa előnyére ezeket nyáron is új elektromos redőnyök használatával! Nem tudja, hol kap megfelelő terméket? A mi szolgáltatásainkban és modelljeinkben nem fog csalódni!

Amennyiben egyedi méretezésű, személyes igények alapján készített elektromos redőnyöket szeretne rendelni, akkor a legjobb helyen jár. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen egyedi árajánlatot ingyenesen a honlapunkon megadott elérhetőségünkön! Nemsokára nemcsak szép, de nagyon praktikus árnyékolóval egészül ki az ingatlan!

Elektromos redőnyökkel ingatlana kiállja az idő próbáját!

elektromos redőnyAz ingatlankiadás nagyon népszerű bevételi forrás azok körében, akik több, saját tulajdonban lévő ingatlannal is rendelkeznek vagy lehetőségük van máshol lakni, mint a saját lakásuk. A piac kínálata meglehetősen nagy, sok hasonló tulajdonságokkal rendelkező, árban szinte megegyező kiadó ingatlant is találni a hirdetések között. A hosszú távú siker érdekében fontos olyanra kialakítani a kiadásra meghirdetett lakást, ami a célközönség igényeivel összhangban van.

Az elektromos redőnyökkel felszerelt kiadó ingatlan máris egy plusz ponttal indul a versenyben. Egyértelmű, hogy az elektromos redőnyök a hagyományos, kézzel mozgatható redőnyökkel szemben jóval modernebb használatot tesznek lehetővé, ezzel párhuzamosabban pedig magasabb komfortot is biztosítanak a szóban forgó ingatlan lakói számára.

Az elektromos redőnyre és annak felszerelésére érdemes beruházni, mert hamarosan visszahozza az árát. Sok lakástulajdonos azért nem meri idegenekre bízni az ingatlanát, mert tart attól, hogy a bérlők nem vigyáznak rá, hiszen nem a sajátjuk, bármikor továbbköltözhetnek. A bérlés során keletkezett károkat pedig javítani kell, alkalmanként felújítani az ingatlant. Az elektromos redőny használatával megelőzheti, hogy az árnyékolók könnyen tönkremenjenek. A hosszabb élettartamot szolgálja az elektromos kivitel és a távirányítással vezérelhető motoros megoldás is. Gondolja csak el, hogy mennyivel jobb állapotban megmarad egy ilyen árnyékoló, miközben az egymást váltó bérlők használják, mintha kézzel mozgatnák! A kézi mozgatás során könnyen megeshet, hogy túl nagy lendülettel rántják meg vagy engedik le a redőnyt, rángatják, és máris megsérül, leszakad, aminek következtében a javításra, cserére is költeni kell. 
Az elektromos redőny jó megoldás Önnek, mert kevesebb pénzt kell költenie az árnyékolóra és vonzó választás a bérlőknek, mert könnyebben tudják kezelni az árnyékolót és nagyobb komforttal rendelkező lakásban lakhatnak.

Az elektromos redőnyökről szívesen adunk további információkat, ha felkeres minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Az automata redőny a legjobb választás idősek részére!

automata redőnyA kor előrehaladtával az emberek többsége előnyben részesíti a kényelmet. Idősebb kor esetén sajnos gyakran előfordul, hogy az ember nehezen mozog, fáj a lába, a háta, sokszor nem esik jól felkelni sem. Szerencsére modern világunkban már sok lehetőség van az élet kényelmesebbé varázslására, melyek egyike az automata redőny.

Az automata redőny, ahogyan a nevében is bennevan, motoros, így akár távolról, távirányítóval is vezérelhető. Nem szükséges felkelni ahhoz, hogy besötétítsünk, de ha épp több fényre vágynánk, az is könnyedén beállítható. A termék kifejezetten előnyös olyan emberek számára, akiknek nehezére esik a mozgás, mivel egy-két gombnyomással tudják szabályozni, hogy mennyi fényt szeretnének. Az automata redőny nagyon egyszerűen kezelhető, használatát bárki megtanulhatja.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha automata redőnnyel szeretné könnyebbé tenni idősödő rokonai életét! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket megadott elérhetőségeinken!

A redőny motorizálás előnyei: érvek a programozhatóság mellett

redőny motorizálásAz árnyékolók ma már sokkal többre képesek, mint korábban. A modern árnyékolók között vannak olyan modellek is, amik motorizáltak, tehát többet tudnak, mint egy hagyományos, kézzel mozgatható redőny. Miben tér el a két árnyékoló, miért ajánlott a redőny motorizálás mellett dönteni?

A redőny motorizálás egyik vitathatatlan előnye a programozhatóság. Az árnyékoló motorral és kapcsolóval, illetve távirányítóval kiegészítve sokkal többre képes, mint a redőny motorizálás előtt. Be lehet például állítani azt, hogy mikor gördüljön le és mikor fedje fel az ablakot. Egyrészt nem kell a kézi mozgatással vesződni, mert egy gombnyomással is el lehet intézni, másrészt pedig az árnyékolók működését teljes mértékben a saját életmódunkhoz lehet igazítani.

A redőny motorizálással lehetségessé válik, hogy ne egy ébresztőórára keljünk fel, hanem a reggeli napsugarakra, amit a beprogramozott, reggeli megadott időpontban felgördülő redőny enged be a szobába. Ugyanígy este is le tud gördülni automatikusan a redőny, amit például a naplemente időpontjához lehet igazítani. Mire fel kell kapcsolni a lámpákat és az utcáról könnyebben belátnak, addigra a redőnyök már elvégzik a dolgukat és kizárják a sötétséget a kíváncsi tekintetekkel együtt.

A redőny motorizálással együtt járó programozható működés abban is segíti a tulajdonosokat, hogy meg tudják óvni az értékeiket, ki tudják védeni a bűncselekményeket. Sokan aggódnak üresen hagyni az otthonukat, amikor hosszabb-rövidebb időre elutaznak, mert bizonyos jelekből egyértelmű, hogy nem tartózkodik ott senki. A programozott redőnyök mozgása azt a látszatot képes kelteni, hogy otthon vannak a tulajdonosok, megtévesztve ezzel másokat.

Ha érdeklődik a redőny motorizálás iránt, keressen fel minket elérhetőségeinken, és tudjon meg többet róla! Többféle redőny motort is forgalmazunk, valamint ehhez kapcsolódóan redőnyök eladásával is foglalkozunk. Szívesen segítünk termékeinkből kiválasztani az Ön igényeihez illő árnyékolókat, kiegészítőket! 

A kényelmes otthon alapja: motoros redőny

Modern világunkban mindent megteszünk, hogy az életünk, így az otthonunk is minél kényelemesebb legyen. Távolról, telefonról irányíthatjuk a fűtést, akár a boltból is belepillanthatunk a hűtőszekrényünkbe vagy kinyithatjuk a vendégnek a kaput úgy, hogy nem is vagyunk még otthon. A felsorolásból nem hiányozhat a motoros redőny használata sem, hiszen mi lenne kényelmesebb, mint a kanapéról iránytani az árnyékolót?

A motoros redőnnyel lehetővé válik, hogy távolról szabályozhassuk a beáramló fény mennyiségét. Szeretne megnézni délután egy filmet? Nem kell felkelnie, a motoros redőnnyel egy mozdulattal besötétíthet. Lehetőség van arra is, hogy beprogramozza előre, hogy mikor engedjen le. Így például, ha Ön a nyári forróság idején dolgozik, nem kell választania a házat uraló egész napi sötétség vagy a beáramló forróság között. Egyszerűen beállítja reggel, és amikor kezd odasütni a nap, a redőny leereszkedik.

Forduljon hozzánk, és válassza Ön is a motoros redőnyöket, használja ki a modern eszközök nyújtotta kényelmet!

Az automata redőnyök valódi előnyei a téli időszakban mutatkoznak meg igazán!

Manapság egyre több ingatlan kapcsán döntenek a tulajdonosok az automata redőnyök beszereltetése mellett, ami nem véletlen, ugyanis ez a megoldás számos előnyt tartogat. Azok, akik automata redőnnyel rendelkeznek, már megtapasztalhatták, hogy a rendszer előnyei éppen most, a téli időszakban bontakoznak ki igazán.

A korai sötétedés nemcsak az emberek hangulatára van hatással, hanem a lakások biztonságára is. Mivel az automata redőnyök programozhatóak, a tulajdonos beállíthatja úgy a rendszert, hogy a redőnyök a korai sötétedéshez igazodjanak. Ily módon nemcsak olyan hatást lehet kelteni az automata redőnyökkel, mintha tartózkodna valaki a lakásban, hanem meg is óvja az ingatlant a kíváncsi tekintetek elől.

Az automata redőnyök tökéletes választásnak bizonyulnak, és egyetlen korszerű ingatlanból sem hiányozhatnak. Óvja otthonát praktikus és kedvező megoldással, amihez szereltesse be az automata redőnyöket! Megrendelés, vagy kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért döntsön a motoros redőnyök mellett?

Miért döntsön a motoros redőnyök mellett?A technika fejlődése minden területre kiterjed, ez alól az árnyékolástechnika sem kivétel, így mostanság az ügyfelek egyre több újdonsággal szembesülhetnek a redőnyökkel kapcsolatban. E téren az egyik legnépszerűbb innováció a motoros redőny.

A motoros redőnyök különböző kivitelben kaphatók, létezik belső tokos, külső tokos és vakolható tokos változat is. A berendezések energiatakarékossága a motorizációjuk működésében rejlik, ugyanis kaphatók már olyan motorok, amelyek fényérzékelő funkcióval rendelkeznek, így, egy tűző napsütés esetében azonnal leengedi a szerkezet magától a lamellákat, ennek köszönhetően az ingatlantulajdonosok távollétében is garantált a lakótér kellemes hőmérséklete!

A motoros redőnyt távirányítóval vagy falikapcsolóval lehet működtetni, utóbbi alkalmazásával akár az összes redőny üzemeltethető, de létezik olyan távirányító, amellyel egynél több sötétítőt lehet szabályozni.

Élvezze Ön is otthonában a motoros redőny előnyeit, és válassza cégünket! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

Motoros redőnyök: korszerű megoldások az irodában

Motoros redőnyök: korszerű megoldások az irodábanManapság nemcsak magáningatlanok tulajdonosai választják a motoros redőnyöket, hanem a vállalkozások vezetői is, nem véletlenül, hiszen a berendezések ezeken a területeken is igen előnyösek, ráadásul hosszú távú befektetést jelentenek.

A hosszú távú befektetés a védelmi funkcióban nyilvánul meg, ugyanis a motoros redőnyökről köztudott, hogy akár programozással automatizálhatók is, ennek köszönhetően a munkatársak és az Ön távollétében is olyan hatást kelthet az irodában, mintha mozgás lenne, így távol tarthatja a betörőket a vállalkozás telephelyétől. A motoros redőnyök megalapozzák a biztonsági feltételeket, ezáltal nem kell költenie a betörés okozta károk helyreállítására és a veszteség pótlására, illetve az árnyékolók mindennapi használata is egyszerűvé és praktikussá válik.

Tegyen szert hasznos berendezési eszközre, válasszon motoros redőnyt az irodába! Szolgáltatásainkkal, redőnyeinkkel kapcsolatban bátran kérdezzen kollégáinktól annak érdekében, hogy a legoptimálisabb szerkezetet válassza ki kínálatunkból!

Miért döntsön a redőny automatizálása mellett?

Miért döntsön a redőny automatizálása mellett?Manapság az emberek közvetlen környezetüket igyekeznek úgy kialakítani, hogy az a mindennapi kényelmüket szolgálhassa, ezért nem véletlen, hogy a technikai innovációk előtérbe kerülnek az ingatlanok kialakítása kapcsán, hiszen automatizált rendszerekkel garantált a komfort a hétköznapokban. Ha Ön is szeretné élvezni a valódi kényelmet, ne feledkezzen meg a redőnyök automatizálásáról sem!

A redőnyautomatizálás nemcsak a kényelmet biztosítja a mindennapokban, hanem a biztonságot is, hiszen, ha úgy állítja be, hogy bizonyos időközönként mozgásban legyen, akkor olyan hatást kelthet, mintha az ingatlanban tartózkodna valaki. Ennek hatására egyetlen betörőnek sem fog eszébe jutni, hogy otthonába behatoljon. A biztonság nagyon fontos tényező a mai világban, ugyanis nap, mint nap lehet hallani komoly betörésekről, így valamilyen módon szükséges fellépni ez ellen, a redőny automatizálása pedig kiváló eszköz ehhez.

Döntsön Ön is a redőny automatizálása mellett, a kivitelezéshez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!