Szúnyoghaló télre, nyárra!

Szúnyoghaló télre, nyárra!

szúnyoghaló egész évben védi a szobákat a repülő rovaroktól! A szúnyoghaló olyan kiegészítője az ablakoknak és az ajtóknak, amit ma már több változatban is meg lehet rendelni. A hagyományos, fix keretes hálók mellett ma már nagyon népszerűnek számítanak a mozgatható változatok is, mint amilyen a zsanéros, a rolós vagy a tolós szúnyoghaló is.

A szúnyoghalóra egész évben szükség lehet, hiszen friss levegőt beengedni, szellőztetni nem csupán a nyári hónapokban szokás. Ha ebből indulunk ki, akkor a fix keretes megoldás ideális, mert nem engedni bejutni a bogarakat, rovarokat és mégis tárva-nyitva lehetnek az ablakok akár egész nap. Miért választják mégis sokan a mozgatható modelleket? Egyszerűen azért, mert így maguk dönthetik el, hogy elzárják a szúnyoghálóval az ablakot vagy sem és azt is, hogy melyik ablak vagy ajtó legyen szúnyoghalóval védve. Ezeknek a modelleknek a használatával az összes nyílászárón, ajtón és ablakon is lehet akár szúnyoghaló, de mégsem kell mindet használni, csak, ha úgy dönt a tulajdonos.

Az időjárás változékonysága manapság egyre jellegzetesebb, az évszakok elmosódása az élővilágra, a természetre is hatással van. Nem ritka, hogy a korábban csak melegebb évszakban aktív élőlények már a téli hónapokban is feltűnnek. Emiatt a szúnyoghaló védelmére folyamatosan szükség lehet, ha nem akarja, hogy az otthonát szúnyogok, poloskák, legyek stb. közelítsék meg és zavarják meg a nyugalmat.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha teljesen új,  modern és megbízható szúnyoghalókat szeretne rendelni a nyílászáróihoz! A csapatunk rutinja és szakmai felkészültsége garantálja, hogy a legjobb terméket kapja meg. Az ár-érték arányban kiváló szúnyoghalók a kiválasztott típusban, műanyagból vagy pedig alumíniumból, szürke, üvegszálas hálóval kiegészítve elérhetőek. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és vásárolni szeretne szúnyoghalót, keressen minket a honlapunkon szereplő, bármelyik elérhetőségen! A szúnyoghaló vásárlással, felszereléssel kapcsolatos árajánlatot kérje kollégáinktól!