Elektromos napellenző beépített szélérzőkelővel! Önnek való!

Elektromos napellenző beépített szélérzőkelővel! Önnek való!

Tehát a védekezés a forróság és az UV sugarak ellen elsődleges dolog, szerencsére erre több, nagyszerű módszer, eszköz is létezik. Egy napellenző megoldja az árnyékolás problémáját, a teraszon vagy az erkélyen legalábbis igen.

Természetesen napellenzőből is sokféle van, a legújabb típusok között találhatóak az elektromos napellenzők. Miért válasszon inkább elektromosat a hagyományos napellenző helyett?

Az elektromos napellenzők előnye abban áll, hogy gombnyomásra működtethetőek. Az ilyen, motoros árnyékolók gyorsabban irányíthatóak és tovább meg lehet őrizni ezáltal az eredeti állapotukat. A modern elektromos napellenzők nemcsak vezérelhetőek és megbízható motoros működéssel rendelkeznek, ezen kívül még van beépített szélérzékelőjük is, ami megoldja a gyors betekerés problémáját. Ez azt jelenti, hogy az elektromos napellenzőben van egy szerkezet, ami a nagyobb széllökések hatására automatikusan betekeri az árnyékolót. Elfelejtheti a viharos szélben, csapkodó nyári zivatarban való kapkodást, hogy kiérjen a kertbe, teraszra, mielőtt az árnyékolót letépi a szél vagy csúnyán megrongálja annak szerkezetét, ponyváját.

Ha egyszerre dekoratív és modern árnyékolót keres a kertbe vagy a teraszra, döntsön az elektromos napellenző mellett! A minőségi árnyékolók széles választékát találja nálunk, méghozzá kifejezetten jó áron. Válasszon, vásároljon és hűsöljön az új elektromos napellenzője alatt egész nyáron!

Lépjen kapcsolatba a cégünkkel, amennyiben az ajánlatunk felkeltette a figyelmét! Tudjon meg többet az általunk forgalmazott elektromos napellenzőkről az egyik megadott elérhetőségen! Kollégáink a segítségére vannak abban, hogy az igényeihez illő kültéri árnyékolót válassza ki a termékeinkből.