Elektromos alumínium redőny akadályérzékelővel ellátott motorral! Maximális biztonság!

Elektromos alumínium redőny akadályérzékelővel ellátott motorral! Maximális biztonság!

Az ablakok külső részére felszerelhető árnyékolók alapvető funkciója, hogy segítsék a komfortosabb, modernebb ingatlan kialakítását. Ha rosszul választunk, akkor egy árnyékoló is válhat az ellenségünkké és az eredeti céljával ellentétben még bosszúságot tud okozni a használata.

Miért jelenthet egy egyszerű árnyékoló még problémát is, ha szabályosan használjuk? Elég egy kis figyelmetlenség, egy rossz mozdulat vagy csupán a korlátolt lehetőségek vezetnek oda, hogy az árnyékoló gondot okoz. A korszerű modelleket ezek ellen a hibalehetőségek ellen szerelték fel olyan kiegészítőkkel, amiknek a segítségével már többet tudnak adni a hagyományos árnyékolóknál. Ennek nagyszerű példája az elektromos alumínium redőny.

Az elektromos alumínium redőny egyrészt könnyebben kezelhetőbb, másrészt jóval biztonságosabb használatot tesz lehetővé, mint a hagyományos változata. A régi redőnyöket kézzel kell mozgatni, de elektromos változatban már hozzájuk sem kell érni. A beépített motor és a távvezérlés végtelenül kényelmes és praktikus mozgatást biztosít az elektromos alumínium redőny tulajdonosának.

A motorizált árnyékolók persze önmagukban még nem jelentenek csúcskategóriát az árnyékolók világában. A minőségi alapanyagok és a biztonsági funkciók mind tovább növelik a modern redőny értékét és használhatóságát.

Az elektromos alumínium redőnyök legújabb változatait ellátták akadály érzékelővel, valamint lefagyás érzékeléssel is. Mindkettő funkció azt szolgálja, hogy se a redőny, se pedig a környezetében található tárgyak ne menjenek tönkre jóval hamarabb,  mint azt az állapotuk indokolttá teszi. Az akadály érzékelő felismeri, ha valamire rá akar záródni a redőny és vissza is tudja tekerni az árnyékolót, ha kell. A lefagyás érzékelés télen praktikus, amikor a mínuszokban a jeges felületek könnyen tönkretehetik a redőnyt és az ablakpárkányt is.

Az elektromos alumínium redőny mindent tud, amit egy modern redőnynek tudnia kell. Cserélje le régi árnyékolóját és rendeljen tőlünk méretre szabott elektromos alumínium redőnyt!