Automata árnyékolóval nincs fennakadás!

Automata árnyékolóval nincs fennakadás!

Az automata árnyékoló használata nagyon kényelmes, amellett, hogy jól működő árnyékolást is biztosít. Az ilyen típusú árnyékolókat kültéren használjuk első sorban. Kaphat motoros meghajtást a redőny, de a kifejezetten napellenzésre használt árnyékolók, vásznak is.

Az árnyékolás kedvelt eszközei a motoros napellenzők, amiket teraszok, erkélyek, előkertek fölé is ki lehet engedni. Az ilyen árnyékolókat az épület falához, illetve a nyílászárók külső részéhez kell rögzíteni, ahonnan lehet mozgatni a motorhoz tartozó ponyvát, vásznat. Az automata árnyékoló használata jóval praktikusabb, mint a motoros meghajtás nélküli változat. Elég csak a távirányítót vagy a kapcsolót működtetni és a ponyva olyan állásban, nagyságban feszül az árnyékolni kívánt terület főlé, ahogyan azt a tulajdonos szeretné.

A jól felszerelt automata árnyékoló vagy motoros napellenző azt is érzékeli, ha túl nagy a szél vagy elered az eső és anélkül feltekeri magát, hogy kézzel kellene ezt megtenni. Biztonságos, kényelmes, modern használat minden körülmények között!