Automata árnyékolókkal az ablakok tökéletesen felszereltek lesznek!

Automata árnyékolókkal az ablakok tökéletesen felszereltek lesznek!

Az automata árnyékolók legnépszerűbb modellje az elektromos redőny. A redőnyök azok az árnyékolók, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha megbízható árnyékolásról van szó. A sokoldalúság minden redőnyben jelen van, de ha igazán modern és minden igényt kiszolgáló modellt keres, akkor az automata árnyékolókat ajánljuk a figyelmébe.

Az elektromos redőnyök ilyen automata árnyékolók, amik abban különböznek a régi típusú redőnyöktől, hogy egy plusz tulajdonsággal egészítették ki őket. A motorral és vezérléssel kiegészített árnyékolók arra képesek, hogy kézi segítség nélkül mozogjanak. Elég egy gombnyomás és a redőny máris a kijelölt irányba mozdul, ott áll meg, ahol szeretnénk. Ennél több már nem is kell ahhoz, hogy az árnyékolók valóban mindent tudjanak, amire szüksége van a korszerűség híveinek.

Az árnyékolás még soha nem volt ennyire kényelmes és pontos, gyors és elegáns. Az automata árnyékoló nem csak azért olyan praktikus, mert fáradtság és balesetveszély nélkül lehet mozgatni a motor segítségével. A korszerű redőnyökben már időzítő is van, a programnak köszönhetően pedig akkor is mozog a redőny, ha nincs otthon senki. A régi típusokkal ezt nem lehet megcsinálni. Az árnyékoló egyfajta védelmi rendszer is, ami távol tartja az illetéktelen behatolókat, jelzi, hogy nem elhagyatott a ház.

Az automata árnyékoló talán riasztó lehet azok számára, akik az egyszerű, könnyen kezelhető, motor nélküli eszközökhöz vannak szokva.A szerkezet nem bonyolult, tehát nem romlik el gyakrabban, mint egy egyszerű árnyékoló és a javítása sem idő vagy pénzigényes. Ugyanaz a külső, sokkal több pozitívummal. Egyértelműen jó döntés egy ilyen árnyékoló, ha szereti a klasszikus kiegészítőket, de nem szeretne lemondani a korszerű megoldásokról sem!

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az általunk forgalmazott automata árnyékolók, nem kell mást tennie, csak a cégünket felkeresni és jó áron megrendelni őket! Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen bővebb felvilágosítást a honlapon szereplő bármelyik elérhetőségen!