A motoros alumínium redőny egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat!

A motoros alumínium redőny egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat!

A motoros alumínium redőny használata rendkívül kényelmes, az árnyékoló pedig tartós és kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. 

Annak, aki a tökéletes árnyékolót keresi, nem feltétlenül van könnyű dolga. Modern világunkban számtalan megoldás áll rendelkezésünkre, és a választásnál érdemes több szempontot is figyelembe venni. Függönyök, roletták, reluxák, redőnyök, zsaluziák, naphálók - mind népszerűek és mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Napjainkban a legtöbben mégis a redőnyök mellett döntenek, ráadásul egyre inkább előtérbe kerülnek a motoros redőnyök is. 

motoros redőnyök minden szempontból remek választásnak bizonyulnak. Kiváló hang- és hőszigetelő képességgel rendelkeznek, meggátolják a kívülről történő belátást, használatukkal szabályozhatjuk a bejutó fény mennyiségét és a betörésvédelmi szerepük sem elhanyagolható. A motoros redőnyök kezelése ugyanakkor sokkal kényelmesebb, hiszen távirányítóval vagy fali kapcsolóval működtethetjük őket. A távirányítós modellek kezeléséhez fel sem kell kelni, így könnyedén meghosszabbíthatjuk a pihenést, vagy akár a másik szobából is szabályozhatjuk a bejutó fény mennyiségét. A motoros redőnyök különösen előnyösek lehetnek például nehezen mozgó idősek részére, hiszen mindenféle erőkifejtés nélkül, gombnyomással tudják működtetni az árnyékolókat. A motor utólagosan beépíthető a műanyag redőnyökbe is, de ha tartós árnyékolót szeretnénk kiváló ár-érték arányban, akkor érdemes egyből a motoros alumínium redőnyök mellett dönteni. Ezek garantáltan hosszú évekig megállják majd a helyüket, és az időjárás viszontagságainak is jobban ellenállnak, mint a műanyag változatok. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni a motoros alumínium redőnyökről, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak a felmerülő kérdéseire, valamint tájékoztatják az árnyékolók áráról is.