Alumínium redőny
Amennyiben hosszú távra tervezi otthonába a redőnyét, annak kifejezetten fontos figyelnie a minőségre, a pontos precíz kivitelezésre. A Best Roll által használt alapanyagok megbízhatóak, az EU szabványoknak, előírásoknak és minőségi követelményeknek megfelelnek. Hang- és hőszigetelés szempontjából nagy szerepe van annak, hogy az alumínium lamellák poliuretán habban vannak kitöltve. Télen véd a hidegtől nyáron pedig a melegtől. A redőnyök használatával sokkal komfortosabbá válik otthona. 
Két féle tokrendszer közül van lehetőség választani. Az egyik a már meglévő ház külső felületére felszerelhető tokrendszer a másik az épület szigetelése során felszerelhető rejtett tokos más néven vakolható tokos rendszer választható.
Nagy szín választékkal rendelkezünk, amely lehetővé teszi kedves ügyfeleinknek az otthonához megfelelő színválasztást. A színek igény esetében kombinálhatók.
Az otthon szépsége mellett nagy szerepet kap a biztonság is, amelyet a feltolásgátló biztosítja az alumínium rendszer mellett. Megakadályozza, nehezíti nagy mértékben a rongálás esetleges betörés által a palást feltolását. 
Az alumínium redőny rendszer az árnyékolás funkcióját tölti be, de tovább bővíthető a szúnyogok elleni védekezéssel. Tokba épített rolós szúnyogháló praktikus és hasznos.
Luxus érzet növelése érdekében elektromos változatban, úgynevezett okos otthon rendszerhez alkalmas motorok beépítésére van lehetőség. 
Egyszerűsítetten akár akadály érzékelővel ellátott motorok is beépíthetők akár utólag is.
Kezelhetőségük széles választéka elérhetőek nálunk a fali kapcsolótól kezdve a több csatornás távirányítón át egészen a programórás változatig.

Színválaszték:

Alap szín

fehér

Extra 1

ezüstszürkebarnasötét bézsBézsvilágos szürkekongózöld

Extra 2

krém fehérelefántcsontbordőoliva

Extra 3

antracytaranytölgydiómahagóniwinchestermocsáritölgy

Egy árnyékoló, ami egyedi is tud lenni: az alumínium redőny!

Az árnyékolókra sokan úgy gondolnak, mint hasznos kiegészítőkre, de nem látnak bennük dekorációs lehetőséget. Ez különösen igaz a külső árnyékolókra, olyanokra, mint amilyenek a redőnyök is. A redőnyök valóban nem látszanak, csak leengedett állapotban tesznek hozzá a szobák belső megjelenéséhez, inkább az utca felől hangsúlyos a jelenlétük. Ez ugyanolyan fontos, mint amikor a belső tereket tervezzük és alakítjuk ki. Az alumínium redőnyök egyik nagy előnye, hogy gazdag színválasztékban készülnek. Egyértelműen prémium minőséget képviselnek a kültéri árnyékolók világában, méghozzá minden szempontból. Mindemellett további előnyük, hogy szinte bármilyen színben megrendelhetőek.

Miért akarna valaki színes alumínium redőnyöket az ablakaira? Számos okból hozhat valaki ilyen döntést. A legtöbb ablakon semleges színű alumínium redőnyöket láthatunk, fehéret vagy barnát. Ezek a színek jó döntésnek bizonyulnak akkor, ha valaki a semleges külsőre szavaz. Tudjuk, hogy vannak olyan ingatlantulajdonosok, akik kifejezetten nem szeretnék, hogy a házuk beolvadjon a többi épület közé, ezért már eleve úgy választanak színeket is, hogy az karaktert kölcsönözzön a háznak külsőre is.

A színes alumínium redőnyökkel is nagyszerűen ki lehet hangsúlyozni egy ingatlan külsejét. Amennyiben a falak vagy a nyílászárók is élénkebb színt kaptak, azok árnyalatával harmonizáló árnyékolókkal is ki lehet egészíteni az épületet. Mit szólna például egy élénk zöld színhez vagy egy igazán feltűnő bordóhoz, esetleg a meleg barna árnyalatok iránt fogékony? Válogasson kiváló színvonalú és változatos színekben rendelhető alumínium redőnyeinkből, és tűnjön ki a fehér, barna redőnyök sűrűjéből karakteres ingatlanával! Ha ilyen alumínium redőnyt választ, sokoldalú, egyedi és dekoratív árnyékolókkal lesz gazdagabb! Szívesen eligazítjuk a színes alumínium redőnyök világában, csak kapcsolatba kell lépnie velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén!

Csökkentse kiadásait a fűtésszezonban alumínium redőnyökkel!

alumínium redőnyök Most, hogy beköszöntött az ősz, ismét sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy a hamarosan elkezdődő fűtésszezonban hogyan is csökkenthetnék az ezzel kapcsolatos kiadásokat. Manapság rohamosan növekednek az energiaárak, egyes háztartásokban komoly összegeket kell kifizetniük az ingatlantulajdonosoknak azért, hogy megteremtsék otthonukban a megfelelő hőmérsékletet. Ha Ön még nem talált ideális megoldást a fűtésszámla csökkentéséhez, ajánljuk figyelmébe az alumínium redőnyöket!

Az alumínium redőnyök ideális megoldást nyújtanak a fűtésszámla csökkentéséhez. Ezekkel az árnyékolókkal a téli hónapokban a hőveszteség akár ötven százalékkal is kevesebb lehet, így nincs szükség a fűtőberendezés folyamatos használatára. Az alumínium redőnyök tulajdonképpen plusz szigetelőréteggel látják el az ablakokat. Az alumínium redőnyök a téli hónapok mellett a nyári időszakban is éreztetik hatásukat. A forróságban a tűző napsugaraktól óvják meg az ingatlant, így a klímaberendezést is kevesebbszer kell elindítani.

Az alumínium redőnyökkel egész évben tud spórolni! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné beszerelni otthonába még a fűtésszezon előtt az árnyékolókat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Védje otthonát alumínium és motoros redőnyökkel a nyári napsugaraktól!

alumínium és motoros redőnyökA nyári forróság miatt egyes lakásokban szinte elviselhetetlen hőmérséklet uralkodik, ezért természetes, hogy a tulajdonosok valamilyen megoldást keresnek a védekezéshez. Még a klímaberendezés telepítése előtt rendkívül fontos, hogy az ingatlan megfelelő redőnyökkel legyen felszerelve, ugyanis az árnyékolók központi szerepet töltenek be a napsugarak elleni védelemben. Ha Önnek is szüksége van árnyékolóra, védje otthonát alumínium és motoros redőnyökkel!

Az alumínium és motoros redőny kombinációja tökéletes védelmet fog nyújtani otthonának a betűző nappal szemben. Az alumíniumból készült árnyékolókkal hozzávetőleg 10°C  hőmérséklet különbséget tud elérni a kinti hőfokhoz képest, mivel ezek a redőnyök tulajdonképpen egy plusz hőszigetelő réteggel látják el a nyílászárókat. A motoros redőny pedig az érzékelőknek köszönhetően akkor is gondoskodni fog a védelemről, amikor éppen nem tartózkodik az ingatlanban.

Az alumínium és motoros redőnyök kiváló védelmet nyújtanak a kánikulával szemben. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné kiviteleztetni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A sokoldalú alumínium redőny

alumínium redőnyAz alumínium redőnyök nagyszerűsége abban áll, hogy a külső jegyeiben és a tudásában is olyan árnyékoló, ami mindenkinek a kedvére tesz. A modern alumínium redőny nem kézzel mozgatható; húzogatás, erőlködés helyett már motoros változata kerülhet az ablakokra. Részleteiben és kidolgozásában olyan redőnyről van szó, ami a zajkeltést szinte nem is ismeri, a vezető sínek ugyanis kefével vannak ellátva, ami tompítja a súrlódás keltette zajt.

Az alumínium redőny hang- és hőszigetelő, nem csupán a fény mennyiségét lehet vele szabályozni. A motoros kivitelezés könnyen kezelhető, ami nem okoz kényelmetlenséget azoknak se, akik még nem használtak ilyesmit. Végül, de nem utolsó sorban az alumínium redőny egyedi is, sokféle árnyalatban kapható, így az ablakok akár mélyzöld, aranytölgy, vagy bordó színekben is tündökölhetnek.

Ha kérdése van az alumínium redőnyökkel kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Hosszú távú befektetést keres? – Alumínium redőny a válasz!

Hosszú távú befektetést keres? – Alumínium redőny a válasz! Az alumínium redőnyök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, ugyanis a számos előnnyel bírnak, ráadásul a vásárlói visszajelzések rendkívül hosszú távú befektetésről számolnak be a termékekkel kapcsolatban.

A vásárlók részéről jogos az elvárás a sötétítőkkel kapcsolatban, hogy megfelelő szigetelést és tökéletes védelmet biztosítsanak a lakótérnek, e két tényezőt pedig az alumínium redőnyök maximálisan garantálják. A termékeket rendkívül egyszerű karbantartani, mindez a minőségi alapanyagnak köszönhető, mely ellenáll az időjárási tényezőknek, így elég csak áttörölni a lamellákat.

Mostanság nemcsak a hosszú távú befektetés miatt választanak alumínium redőnyöket, hanem az automatizálás miatt is, ugyanis, ha egy ingatlantulajdonos motorizált sötétítőket szeretne otthonába felszereltetni, az alumínium redőnyök ebben az esetben is ideális választásnak bizonyulnak.

Élvezze otthonában a sötétítők új korszakát, vásároljon alumínium redőnyöket, akár automata változatban is!

Alumínium redőny, a megbízható kültéri árnyékoló

Alumínium redőny, a megbízható kültéri árnyékolóMindenki a legtökéletesebb árnyékolóra vágyik, azt keresi, melyik tudná a legtöbbet nyújtani ahhoz, hogy a mindennapok kényelmét és komfortját egy gombnyomással megkaphassa. A motorral felszerelt alumínium redőnyök nagyon közel járnak ehhez a tökéletességhez; azt is felvázoljuk, hogy miért.

A korszerű alumínium redőnyök mindent tudnak, amire a modern kor emberének szüksége van. Nem elég, hogy óvnak a kíváncsi tekintetek elől, hiszen a privát szféra egyre fontosabbá válik, de a zajokat is hatékonyan képesek tompítani. Egy hosszú munkanap után hathatósan zárhatjuk ki velük a külvilágot, ráadásul ehhez még csak fel sem kell állni a fotelből, csupán a távirányítót használni. Az alumínium redőny feltolásgátlóval van ellátva, ennek köszönhetően a betolakodókat is kizárja, illetve megnehezíti a dolgukat. Természetesen, ha úgy tartja kedve, be is engedheti a külvilágot, de a friss levegőt mindenképpen, hiszen alumínium redőnyből szúnyoghálós változatot is kínálunk! Már csak a kedvenc színét kell kiválasztania!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendeljen sokoldalú alumínium redőnyöket otthonába!