info@elektromosredony.hu                                                                                                           
info@elektromosredony.hu                                                                                                           

Ablakpárkány

Univerzális ablakpárkány, amely német alapanyagból, egy speciális extrudálási technológiával kerül legyártásra. 100 - 450 mm szélességben és 6 méter hosszúságú szálakban kínáljuk, vagy igény szerint méretre vágjuk.
Külső felületét kiváló minőségű, különféle famintázatú vagy RAL színskála szerinti RENOLIT fóliával vonjuk be, melyre még védőfóliát is húzunk.

Típusok:

- PVC Fehér ablakpárkány, amely kiváló minőségű német, UV stabil alapanyagból készül. Külső és belső használatra egyaránt alkalmas, mert alapból agyagában fehér.

- PVC RENOLIT ablakpárkány, amelyet Renolit fóliával (famintás vagy RAL színskála szerinti színű) kerül befedésre, ami magas minőséget és problémamentes felhasználást biztosít. Ezt a típust csak beltérre javasoljuk a tartósság érdekében.
 


Árak

Fehér ablakpárkány

A = 100 mm 1.200 Ft / fm
A = 150 mm 1.490 Ft / fm
A = 200 mm 1.925 Ft / fm
A = 250 mm 2.310 Ft / fm
A = 300 mm 2.620 Ft / fm
A = 350 mm 3.300 Ft / fm
A = 400 mm 3.690 Ft / fm
A = 450 mm  3.910 Ft / fm

RENOLIT fóliás párkány (Aranytölgy, Dió, Mahagóni, Világos bükk, Antracit, Márvány /szürkés/)

A = 100 mm 2.610 Ft / fm
A = 150 mm 3.100 Ft / fm
A = 200 mm 3.890 Ft / fm
A = 250 mm 4.200 Ft / fm
A = 300 mm 4.950 Ft / fm
A = 350 mm  5.280 Ft / fm
A = 400 mm 5.990 Ft / fm
A = 450 mm 6.480 Ft / fm

*Legkisebb vágási méret min.1 méter!

Termékeinket 6 méteres szálban vannak legyártva, de igény szerint méretve vágjuk ügyfeleink számára! Vágás költsége + 10%!​ Kérnénk kedves ügyfeleinket, hogy megrendeléskor a vágási méretet legyenek kedvesek megadni!

Kiegésztő alkatrészek

PVC Külső / Belső ablakpárkány végzáró                                450 Ft / db


 

Még a tél előtt gondoskodjon megbízható ablakpárkány felszereléséről!

ablakpárkányokNagyon sok ingatlannál egyáltalán nem találhatók ablakpárkányok, aminek számtalan oka lehet, elsősorban az, hogy a lakók egyszerűen csak nem tartják szükségesnek azt, hogy beépítésre kerüljenek. Ahhoz, hogy az emberek megértsék, hogy szükség van az ablakpárkányokra, nagyon fontos tisztában lenniük pontosan a funkciójukkal. Az ablakpárkányok nem csupán esztétikai okokból kerülnek telepítésre, hanem azért is, hogy a nyílászárókról lecsorgó nedvességet biztonságosan elvezessék. Így elkerülhető a beázás, egyéb szerkezeti vagy esztétikai hibák a falakon.

Most, hogy hamarosan beköszönt a csapadékosabb időjárás, érdemes mihamarabb gondoskodni az ablakpárkányok pótlásáról, azért, hogy a téli időszakban a nedvesség ne okozzon kárt az ingatlanban. Ha Önnek sincsenek párkányai, pótolja őket, ehhez pedig válassza minőségi termékeinket!

Választékunkban a kor követelményeinek megfelelő, megbízható ablakpárkányokat talál, amelyek képesek hosszú távon betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Igényesen kidolgozott, esztétikus darabok, amik hozzájárulnak az ingatlan rendezett összképéhez. Ellenállnak a különböző káros tényezőknek, köszönhetően a gyártásukhoz felhasznált minőségi, speciális alapanyagoknak.

Az ablakpárkányok beszerzése és telepítése fontos, hogy mihamarabb megtörténjen, ugyanis a különböző, nedvesség okozta szerkezeti károk helyreállítása jelentős összegekbe kerülhet. Az ablakpárkányokkal spórolhat, és elkerülheti a felújítással járó felfordulást is. Cégünk külső és belső használatra egyaránt kínál ablakpárkányokat, így akár beltérre is megrendelheti tőlünk színvonalas párkányait.

Ismerkedjen meg korszerű, megbízható ablakpárkányainkkal, tájékozódjon honlapunkon a legfontosabb információkról termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Amennyiben bővebb tájékoztatásra lenne szüksége az ablakpárkányokról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Régi típusú az ablakpárkánya? Cserélje le mihamarabb!

ablakpárkányokAhogy mindenen, az ablakpárkányokon is meglátszik az idő múlása. Ilyen állapotban sajnos már nem biztos, hogy képesek az ablakról lecsorgó nedvességet biztonságosan elvezetni, és megóvni a falat az ázástól. Ha Ön is azt tapasztalja, hogy az ablakpárkányok már nem képesek úgy funkcionálni, mint régen, cserélje le őket mihamarabb, ehhez pedig vásároljon új ablakpárkányt kínálatunkból!

A választékunkból megrendelhető ablakpárkányok különböző típusokban érhetőek el, így minden vásárlónk a saját elképzelései és igényei szerint rendelheti meg őket. Az elöregedett ablakpárkányok lecserélését nemcsak a funkcióbeli hiányosságok miatt érdemes mielőbb megoldani, hanem az esztétikai tényezőkért is. Új, igényesen kidolgozott ablakpárkányokkal sokkal rendezettebbé varázsolhatja házát mind kívül, mind belül.

Rendelje meg az igényeinek megfelelő ablakpárkányokat, kérdés esetén pedig pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!