Ablakpárkány

Műanyag ablakpárkány, amely német alapanyagból, egy speciális extrudálási technológiával kerül legyártásra. 100 - 450 mm szélességben és 6 méter hosszúságú szálakban kínáljuk, vagy igény szerint méretre vágjuk.

A fehér ablakpárkány, UV stabil alapanyagból készül. Külső és belső használatra egyaránt alkalmas, mert alapból anyagában fehér. A párkányok védőfóliával vannak ellátva, hogy szállítás és beépítés közben ne sérüljön meg a felülete, amelyet beépítést követően el kell távolítani.

Végzárók esetében két fél típus kapható nálunk. Kültéri és beltéri változatban.


Árak

Fehér ablakpárkány

A = 100 mm

1.200 Ft / fm

A = 150 mm

1.490 Ft / fm

A = 200 mm

1.925 Ft / fm

A = 250 mm

2.800 Ft / fm

A = 300 mm

3.300 Ft / fm

A = 350 mm

4.100 Ft / fm

A = 400 mm

4.750 Ft / fm
A = 450 mm

5.320 Ft / fm

*Legkisebb vágási méret min.1 méter!

Termékeinket 6 méteres szálban vannak legyártva, de igény szerint méretve vágjuk ügyfeleink számára! Vágás költsége + 10%!​ Kérnénk kedves ügyfeleinket, hogy megrendeléskor a vágási méretet legyenek kedvesek megadni!

Kiegésztő alkatrészek

PVC Külső / Belső ablakpárkány végzáró                                550 Ft / db


 

Ablakpárkányok klasszikus külsővel, korszerű kivitelben!

ablakpárkányAblakpárkányok nélkül egy ablak csak félkész nyílászárónak minősíthető. Az ablakpárkányok  bent és kint is fontos elemei egy ingatlannak, illetve ablaknak, mert óvják a falakat a lecsorgó víztől és még egy kis tároló helyet is biztosítanak a dísztárgyaknak vagy a virágoknak.

Ma már az ablakpárkányok választéka is sokkal változatosabb, mint korábban, alapanyag, szín és minta, valamint egyéb fizikai tulajdonságok tekintetében is többféle típusuk elérhető. Hiába a sokféle szín és a mesteri utánzatok, vannak, akik mégis olyan, klasszikus ablakpárkányokra vágynak, amiket régen használtak. Ön is ezek közé az érdeklődők közé tartozik? Egy egyszerű, fehér színű, visszafogott megjelenésű ablakpárkányt képzelt el az ablakaihoz? Semmi akadálya nincsen annak, hogy ilyen ablakpárkányokat szereltessen fel. Csak tegye meg, hogy felkeres minket és máris meg tudja vásárolni a legújabb termékeinket!

Az általunk forgalmazott ablakpárkányok a legmodernebb technológia termékei, amik maximálisan képesek eleget tenni a legmagasabb elvárásoknak is. Amellett, hogy vannak köztük olyan modellek is, amik nagyszerűen felidézik a régi ablakpárkányok megjelenését, ezek már jóval sokoldalúbbak a hagyományos társaiknál. Mit jelent, ez, mitől lesz manapság egy ablakpárkány igazán sokoldalú? Az ablakpárkányok korszerű kivitelezésben jellemzően már nem fából készülnek, hanem olyan modern alapanyagokból, mint amilyen a PVC. A PVC nagy előnye, hogy rendkívül jól ellenáll az olyan hatásoknak, amik egy ablakpárkányt érhetnek kint és bent, gondolunk itt a csapadékra, a napfényre, a használat közben bekövetkező terhelésre vagy éppen a sérülésekre is.

Abban az esetben mindenképpen tekintse meg az általunk forgalmazott ablakpárkányokat, ha klasszikus kinézetű, mégis új és strapabíró terméket keres, ami sokáig bírja! A bővebb tájékoztatásért lépjen kapcsolatba a cégünkkel és kérjen a kollégáinktól segítséget a rendeléshez! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérdezzen szolgáltatásainkról és termékeinkről!

Ablakpárkányok színes választéka!

ablakpárkányokAblakait szeretné szépnek és újnak látni, mert a mostani állapotuk és külsejük nem felel meg az elvárásainak? A nyílászárók és az árnyékolók mellett az ablakpárkányok is az ablak részei, ezekre is ugyanolyan gondot kell fordítani, mint a többi részletre.

Az ablakpárkányoknak ma már alapanyag és külső szempontjából is nagyobb a választékuk, mint a régi modelleknek. A mi cégünk kínálatában is ilyen ablakpárkányok vannak. Tehát, ha még nem tudja, hogy honnan is szerezze be a vadonatúj kiegészítőket az ablakaira, akkor javasoljuk, hogy ismerje meg közelebbről az általunk forgalmazott termékeket!

Milyen ablakpárkányokat kínálunk az érdeklődőknek? Kétféle típust forgalmazunk, mindegyik magas minőségű PVC-ből készült, de az egyik fajta Renolit fóliával van bevonva. A két típus között a különbség színben és felhasználásban mutatkozik meg. A Renolit fóliás ablakpárkányok jóval gazdagabb színválasztékban kaphatóak, mint a fólia bevonattal nem rendelkezőek, de ennek megvan az oka. Ezeket a párkányokat inkább beltéri felhasználásra tervezték, ahol nem kell olyan sok hatásnak ellenállniuk, mint ha kültéren lennének. A nagy színválaszték is ennek érdekében készült, beltéren ugyanis bátrabban lehet játszani a színekkel, az ablakpárkányokat is a szoba színeihez lehet igazítani. Hol van az megírva, hogy az ablakpárkányoknak mindenhol, minden ablakon ugyanolyan, unalmas fehérnek kell lenniük? A RAL színskála teljes palettája a rendelkezésére áll, amiből ki tudja választani a  kedvenc árnyalatát, sőt a kedvenc mintáját is. Akár fautánzatú, meleg barna árnyalatú ablakpárkányok is díszíthetik az ablakait és az otthonát!

Minden termékünk nagyon tartós és ellenálló, mutatós és sokoldalú is. Emellett a minőségi ablakpárkányokat megfizethető áron kínáljuk és arra törekszünk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a választásával.

Amennyiben szüksége van új ablakpárkányokra és eldöntötte, hogy nálunk vásárol, ne habozzon felkeresni minket és érdeklődjön a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Még a tél előtt gondoskodjon megbízható ablakpárkány felszereléséről!

ablakpárkányokNagyon sok ingatlannál egyáltalán nem találhatók ablakpárkányok, aminek számtalan oka lehet, elsősorban az, hogy a lakók egyszerűen csak nem tartják szükségesnek azt, hogy beépítésre kerüljenek. Ahhoz, hogy az emberek megértsék, hogy szükség van az ablakpárkányokra, nagyon fontos tisztában lenniük pontosan a funkciójukkal. Az ablakpárkányok nem csupán esztétikai okokból kerülnek telepítésre, hanem azért is, hogy a nyílászárókról lecsorgó nedvességet biztonságosan elvezessék. Így elkerülhető a beázás, egyéb szerkezeti vagy esztétikai hibák a falakon.

Most, hogy hamarosan beköszönt a csapadékosabb időjárás, érdemes mihamarabb gondoskodni az ablakpárkányok pótlásáról, azért, hogy a téli időszakban a nedvesség ne okozzon kárt az ingatlanban. Ha Önnek sincsenek párkányai, pótolja őket, ehhez pedig válassza minőségi termékeinket!

Választékunkban a kor követelményeinek megfelelő, megbízható ablakpárkányokat talál, amelyek képesek hosszú távon betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Igényesen kidolgozott, esztétikus darabok, amik hozzájárulnak az ingatlan rendezett összképéhez. Ellenállnak a különböző káros tényezőknek, köszönhetően a gyártásukhoz felhasznált minőségi, speciális alapanyagoknak.

Az ablakpárkányok beszerzése és telepítése fontos, hogy mihamarabb megtörténjen, ugyanis a különböző, nedvesség okozta szerkezeti károk helyreállítása jelentős összegekbe kerülhet. Az ablakpárkányokkal spórolhat, és elkerülheti a felújítással járó felfordulást is. Cégünk külső és belső használatra egyaránt kínál ablakpárkányokat, így akár beltérre is megrendelheti tőlünk színvonalas párkányait.

Ismerkedjen meg korszerű, megbízható ablakpárkányainkkal, tájékozódjon honlapunkon a legfontosabb információkról termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Amennyiben bővebb tájékoztatásra lenne szüksége az ablakpárkányokról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Régi típusú az ablakpárkánya? Cserélje le mihamarabb!

ablakpárkányokAhogy mindenen, az ablakpárkányokon is meglátszik az idő múlása. Ilyen állapotban sajnos már nem biztos, hogy képesek az ablakról lecsorgó nedvességet biztonságosan elvezetni, és megóvni a falat az ázástól. Ha Ön is azt tapasztalja, hogy az ablakpárkányok már nem képesek úgy funkcionálni, mint régen, cserélje le őket mihamarabb, ehhez pedig vásároljon új ablakpárkányt kínálatunkból!

A választékunkból megrendelhető ablakpárkányok különböző típusokban érhetőek el, így minden vásárlónk a saját elképzelései és igényei szerint rendelheti meg őket. Az elöregedett ablakpárkányok lecserélését nemcsak a funkcióbeli hiányosságok miatt érdemes mielőbb megoldani, hanem az esztétikai tényezőkért is. Új, igényesen kidolgozott ablakpárkányokkal sokkal rendezettebbé varázsolhatja házát mind kívül, mind belül.

Rendelje meg az igényeinek megfelelő ablakpárkányokat, kérdés esetén pedig pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!