Műanyag redőny

A legegyszerűbb külső tokos kültéri árnyékoló. A vételára is ezt tükrözi, a legolcsóbb megoldása a kültéri árnyékolásnak, mégis hosszú élettartamú a tok rozsdamentes lindab lemezből készül. A redőnyléc többféle színben kapható, igény szerint arriterezhető. (arriterezés a redőnyléc elcsúszását megakadályozza.) Kiegészíthető betörés elleni feltolást gátlóval, amely megakadályozza a redőny kívülről való feltolását. Alkalmas hő-és hangszigetelésre és az esti lámpafénynél, a leengedett redőny megakadályozza, hogy belássanak az otthonunkba. A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra felszerelhető, akár teljes sötétítésre is használható, hőszigetelése hangszigetelése miatt is keresett redőny típus. 

Újdonság! Elektromos változatban is megrendelhetőek a műanyag redőnyeink. Ebben az esetben szétcsúszás gátlóval látjuk el a redőnyt, így akadálymentesen kezelhető kapcsolós vagy távirányítós változatban

                     Fehér                                        Sötétbarna                                             Krémfehér

                        Bézs                                      Famintás                                                Szürke

                      Kolóniál                                        Kakaó                                               Mogyoró

Árak

Alap színek: Fehér, Barna

Külső tokos új típusú műanyag redőny alap színben 12.990 Ft/m2

Külső tokos új típusú műanyag redőny szúnyoghálóval kombinálva alap színben 15.990 Ft/m2

Vakolható tokos változatu redőny esetében +2.700 Ft/ fm

Extra színekre 20% felárat számolunk fel!

(Az ár nem tartalmazza az Általános Forgalmi Adót 27 %)

Egy modern választás: az elektromos redőny

Egy modern választás: az elektromos redőnyA redőny az egyik leghasznosabb és legsokoldalúbb árnyékoló. A jól ismert, hagyományos változatát már mindenki ismeri és használja, ám a gyártók is tisztában vannak vele, hogy haladni kell a korral, és azon vannak, hogy a modern igényeknek megfelelő tulajdonságokkal ruházzák fel a legújabb redőnyöket!

Milyen tehát egy modern redőny? Elektromos! Az elektromos redőnyök nagy előnye, hogy egy gombnyomással, egyetlen mozdulattal, kényelmesen mozgásra bírhatóak! Legördíthetjük, felhúzhatjuk az elektromos redőnyöket anélkül, hogy fel kellene állni a fotelból, vagy felkelni az ágyból! Nincs szükség erőkifejtésre a mozgatáshoz, így nem csupán azok számára ideális az elektromos redőny, akik kedvelik az újításokat, innovatív dolgokat az otthonukban, hanem azoknak is ajánlott, akik idősebbek, gyerekekkel élnek, vagy nehezen mozognak!

Felkeltettük az érdeklődését az új típusú árnyékolók iránt? Keressen minket bizalommal, és rendeljen tőlünk elektromos redőnyöket!

Műanyag redőny, ami egész évben hasznos?

Műanyag redőny, ami egész évben hasznos?A jól megválasztott kültéri árnyékoló egész évben előnyöket jelent tulajdonosainak, ezért érdemes olyan kültéri árnyékolót választani, ami minden szempontból megfelelő és pozitív tulajdonságokkal rendelkezik. Egy ilyen választás a műanyag redőny is!

A műanyag redőny anyagának és kivitelezésének köszönhetően egész évben, nyáron és télen is nagyon hasznos megoldást jelent. Előnyei nem merülnek ki annyiban, hogy sötétít, ha arra van szükség és megóvja a szobát a kíváncsi tekintetek elől. A műanyag kiváló szigetelő képességének köszönhetően a nyári hőségben óvja a szobát a túlzott felmelegedéstől, míg télen a redőnyöket leengedve gondoskodhatunk egy plusz szigetelőrétegről. Ennek köszönhetően energiát spórolhatunk a klímaberendezés és a fűtés üzemeltetésén is. A műanyag redőnyök méretre is készíthetőek így ablakra, ajtóra is illenek, akár üvegezett terasz árnyékolására is alkalmasak!

Amennyiben szeretne korszerű, olcsó, sokoldalú árnyékolókat, keressen minket bizalommal!

Miért döntsön műanyag redőny mellett?

Miért döntsön műanyag redőny mellett?Mostanság a vásárlók az árnyékolók terén igencsak gazdag kínálatból tudnak válogatni, ám ennek egyetlen hátránya is van, mégpedig, hogy a bőség zavarában igencsak nehéz kiválasztani az ideális terméket. Ha mindenképp jó üzletet szeretne kötni a sötétítő megvásárlásával, válasszon műanyag redőnyt otthonába vagy irodahelyiségébe!

A műanyag redőnyök számtalan előnyt tartogatnak, többek között rendkívül kedvező áron megvásárolhatók, ennek köszönhetően bárki számára elérhetővé válhat egy minőségi sötétítő, így ingatlanának diszkrét takarást biztosíthat a kíváncsi szemek elől. A műanyag redőnyök szerkezetileg is kiválóak, ugyanis egyszerű kezelni őket, hiszen a műanyag már önmagában könnyű anyag, ebből kifolyólag a sötétítő fel- és leengedése során nincs szükség plusz erő kifejtésére.

Választékunkban magas színvonalat képviselő műanyag redőnyöket találhat, melyek megvásárlásával csakis jól járhat. Szerezze be kínálatunkból az Önnek ideális árnyékolót, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan tisztítsuk a műanyag redőnyt?

Hogyan tisztítsuk a műanyag redőnyt? A műanyag redőny igen népszerű árnyékoló eszköz, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik, az ára mégis megfizethető. Különösebb ápolást sem igényel, azonban időnként érdemes egy alapos tisztításnak alávetni, hogy valóban sokáig megőrizhesse szépségét, és sokáig leljük benne örömünket. Nézzük, hogyan érdemes ezt a feladatot elvégezni!

Először is húzzuk le a redőnyt, és a szennyeződések nagy részét távolítsuk el bőséges meleg vízzel. Amit így nem sikerült leszednünk, azt puha, tisztítószeres, meleg vizes ronggyal töröljük le. A tisztítószer ne legyen maró hatású, tökéletes például a mosogatószer is. Ha készen vagyunk, töröljük szárazra a műanyag redőnyt. Amennyiben a redőny tokjának fedelét levesszük, úgy szakaszosan, felhúzás közben a külső felét is le tudjuk tisztítani.

Gondos karbantartás mellett a műanyag redőny tartós, megtérülő befektetést jelent. Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható forrásból szeretné beszerezni legújabb árnyékoló eszközét!

Már csak az árnyékolók hiányoznak? Válasszon automata redőnyt!

Már csak az árnyékolók hiányoznak? Válasszon automata redőnyt!Az építkezésekben az a szép, hogy egyszer befejezik őket, és a végén egy vadonatúj, egyedi, saját otthon kulcsait kapjuk kézhez. Minden új és szép, minden úgy készült, ahogyan megálmodtuk a csempe mintájától, a szobák kialakításán át a redőnyök színéig. Ha még nincsenek árnyékolók az új ablakokon, ne halogassa a vásárlást, hanem forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon új, automata redőnyöket az ablakaira!

Az automata redőnyökkel nem jelent gondot az árnyékolás gyors és egyszerű megvalósítása. A függönyöknél hatékonyabbak és többet tudnak, de érdemes kombinálni lakástextilekkel a használatukat. Mindenféle nyílászáróhoz és homlokzathoz illenek, tetszés szerint választhatunk színben és anyagban is belőlük. Hála kivitelezésüknek és tervezésüknek, az automata redőnyöknél nincs útban a heveder, tökéletesen működik a gurtni, könnyűszerrel változtatható a redőny helyzete.

Keressen fel minket elérhetőségeinken, és érdeklődjön automata redőnyeinkről!

A műanyag redőny télen-nyáron jó szolgálatot tesz!

Talán nincs még egy olyan sokoldalú árnyékoló, mint amilyen a redőny! A redőnynek is van többféle változata, hiszen készülhet alumíniumból, de műanyagból is. A műanyag redőnyök különösen kedvező áron kaphatóak, de nemcsak ezért olyan népszerűek. A külső tokos műanyag redőnyök szinte bárhová beépíthetőek, utólag is. Rengeteg színben készülnek, így minden ház homlokzatára lehet közülük találni odaillőt.

A műanyag redőnyök előnyeit valóban egész évben lehet tapasztalni, télen, nyáron egyaránt. Könnyen kezelhetőek, ezért csak pár mozdulatra van szükség, és ha úgy akarjuk, kizárhatjuk a nyári, tűző napsütést és kirekeszthetjük a tikkasztó forróságot. Pár mozdulat, és ha azt szeretnénk, szigetelhetjük az ablakokat és a lakást, megakadályozva, hogy a jeges hideg bekússzon a szobába vagy hogy a kivilágított szoba kíváncsi tekinteteket vonzzon.

Tájékozódjon weboldalunkon, és ismerje meg a cégünk által kínált lehetőségeket! Ha új műanyag redőnyöket vásárolna, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!