Általunk forgalmazott motorok más néven csőmotorok az árnyékoló berendezések mozgatására alkalmasak. Csőmotorjaink henger alakúak és beszerelhetőek bármely tengelybe, amely így képes feltekerni az árnyékoló lécet, lamellákat valamint a vásznakat.

Motorjaink megrendelhetőek a termékeinkbe beépítve illetve a már meglévő árnyékolókba utólagosan is beszerelhetőek.

Motorjainkat különböző igények szerint külön csoportosítjuk:

  • Vezetékes motor, amelyet kapcsolóval működtethetünk. Ekkor a motor és a kapcsoló egy vezeték köti össze.
  • Rádiós motor, amikor nincs szükség a kapcsoló kiépítésére mivel a rádióvevő által már távirányítóról is működtethető a motor.
  • Mechanikus motor, amelynek beállítása mechanikusa történik meg, pontosabban a végállás beállítása kézzel történik.
  • Elektromos motor, amelyet nevezhetünk intelligens motornak, mert itt már távirányító segítségével tudjuk elvégezni a végállások beállítását valamint egyes típusok képesek az akadály érzékelésére.
  • Kézi hajtókaros motor, amely rendelkezik egy beépített hajtókar szerkezettel, így az esetleges áramszünet esetében is kezelhetjük a motort.

Motorjaink irányításához nagy segítséget nyújtanak a tartozékok, amelyek a külső vevő egységek és a távirányítók, fali kapcsolók.

  • Vevő egységek képesek a vezetékes motorosokat átalakítani rádiós motorrá, így lehetőség van arra, hogy a távirányítóval a vevő egységen keresztül irányítani tudjuk a motort.
  • Távirányítók, amelyek segítségével irányítani tudjuk a motort. Távirányítóink között találunk 1, 5 és 15 csatornás távirányítót, egyes távirányítóink programórával ellátott.
  • Fali kapcsolók, amely az adott motorhoz, akár két motorhoz is köthető. Típusaink között programórás kapcsoló is található, hogy időzíteni tudja a motor mozgását.

Árak

Redőny motorjaink, távirányítóink, fali kapcsolóink és vezérlő egységeink teljesítményük és tudásuk alapján más árkategóriába tartoznak. Kérjen árajánlatot, hogy kínálni tudjuk az önnek megfelelő termékeket.

Miért döntsön a motoros redőnyök mellett?

Miért döntsön a motoros redőnyök mellett?A technika fejlődése minden területre kiterjed, ez alól az árnyékolástechnika sem kivétel, így mostanság az ügyfelek egyre több újdonsággal szembesülhetnek a redőnyökkel kapcsolatban. E téren az egyik legnépszerűbb innováció a motoros redőny.

A motoros redőnyök különböző kivitelben kaphatók, létezik belső tokos, külső tokos és vakolható tokos változat is. A berendezések energiatakarékossága a motorizációjuk működésében rejlik, ugyanis kaphatók már olyan motorok, amelyek fényérzékelő funkcióval rendelkeznek, így, egy tűző napsütés esetében azonnal leengedi a szerkezet magától a lamellákat, ennek köszönhetően az ingatlantulajdonosok távollétében is garantált a lakótér kellemes hőmérséklete!

A motoros redőnyt távirányítóval vagy falikapcsolóval lehet működtetni, utóbbi alkalmazásával akár az összes redőny üzemeltethető, de létezik olyan távirányító, amellyel egynél több sötétítőt lehet szabályozni.

Élvezze Ön is otthonában a motoros redőny előnyeit, és válassza cégünket! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

Motoros redőnyök: korszerű megoldások az irodában

Motoros redőnyök: korszerű megoldások az irodábanManapság nemcsak magáningatlanok tulajdonosai választják a motoros redőnyöket, hanem a vállalkozások vezetői is, nem véletlenül, hiszen a berendezések ezeken a területeken is igen előnyösek, ráadásul hosszú távú befektetést jelentenek.

A hosszú távú befektetés a védelmi funkcióban nyilvánul meg, ugyanis a motoros redőnyökről köztudott, hogy akár programozással automatizálhatók is, ennek köszönhetően a munkatársak és az Ön távollétében is olyan hatást kelthet az irodában, mintha mozgás lenne, így távol tarthatja a betörőket a vállalkozás telephelyétől. A motoros redőnyök megalapozzák a biztonsági feltételeket, ezáltal nem kell költenie a betörés okozta károk helyreállítására és a veszteség pótlására, illetve az árnyékolók mindennapi használata is egyszerűvé és praktikussá válik.

Tegyen szert hasznos berendezési eszközre, válasszon motoros redőnyt az irodába! Szolgáltatásainkkal, redőnyeinkkel kapcsolatban bátran kérdezzen kollégáinktól annak érdekében, hogy a legoptimálisabb szerkezetet válassza ki kínálatunkból!

Miért döntsön a redőny automatizálása mellett?

Miért döntsön a redőny automatizálása mellett?Manapság az emberek közvetlen környezetüket igyekeznek úgy kialakítani, hogy az a mindennapi kényelmüket szolgálhassa, ezért nem véletlen, hogy a technikai innovációk előtérbe kerülnek az ingatlanok kialakítása kapcsán, hiszen automatizált rendszerekkel garantált a komfort a hétköznapokban. Ha Ön is szeretné élvezni a valódi kényelmet, ne feledkezzen meg a redőnyök automatizálásáról sem!

A redőnyautomatizálás nemcsak a kényelmet biztosítja a mindennapokban, hanem a biztonságot is, hiszen, ha úgy állítja be, hogy bizonyos időközönként mozgásban legyen, akkor olyan hatást kelthet, mintha az ingatlanban tartózkodna valaki. Ennek hatására egyetlen betörőnek sem fog eszébe jutni, hogy otthonába behatoljon. A biztonság nagyon fontos tényező a mai világban, ugyanis nap, mint nap lehet hallani komoly betörésekről, így valamilyen módon szükséges fellépni ez ellen, a redőny automatizálása pedig kiváló eszköz ehhez.

Döntsön Ön is a redőny automatizálása mellett, a kivitelezéshez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!