Általunk forgalmazott motorok más néven csőmotorok az árnyékoló berendezések mozgatására alkalmasak. Csőmotorjaink henger alakúak és beszerelhetőek bármely tengelybe, amely így képes feltekerni az árnyékoló lécet, lamellákat valamint a vásznakat.

Motorjaink megrendelhetőek a termékeinkbe beépítve illetve a már meglévő árnyékolókba utólagosan is beszerelhetőek.

Motorjainkat különböző igények szerint külön csoportosítjuk:

  • Vezetékes motor, amelyet kapcsolóval működtethetünk. Ekkor a motor és a kapcsoló egy vezeték köti össze.
  • Rádiós motor, amikor nincs szükség a kapcsoló kiépítésére mivel a rádióvevő által már távirányítóról is működtethető a motor.
  • Mechanikus motor, amelynek beállítása mechanikusa történik meg, pontosabban a végállás beállítása kézzel történik.
  • Elektromos motor, amelyet nevezhetünk intelligens motornak, mert itt már távirányító segítségével tudjuk elvégezni a végállások beállítását valamint egyes típusok képesek az akadály érzékelésére.
  • Kézi hajtókaros motor, amely rendelkezik egy beépített hajtókar szerkezettel, így az esetleges áramszünet esetében is kezelhetjük a motort.

Motorjaink irányításához nagy segítséget nyújtanak a tartozékok, amelyek a külső vevő egységek és a távirányítók, fali kapcsolók.

  • Vevő egységek képesek a vezetékes motorosokat átalakítani rádiós motorrá, így lehetőség van arra, hogy a távirányítóval a vevő egységen keresztül irányítani tudjuk a motort.
  • Távirányítók, amelyek segítségével irányítani tudjuk a motort. Távirányítóink között találunk 1, 5 és 15 csatornás távirányítót, egyes távirányítóink programórával ellátott.
  • Fali kapcsolók, amely az adott motorhoz, akár két motorhoz is köthető. Típusaink között programórás kapcsoló is található, hogy időzíteni tudja a motor mozgását.

Árak

Redőny motorjaink, távirányítóink, fali kapcsolóink és vezérlő egységeink teljesítményük és tudásuk alapján más árkategóriába tartoznak. Kérjen árajánlatot, hogy kínálni tudjuk az önnek megfelelő termékeket.

A kényelmes otthon alapja: motoros redőny

Modern világunkban mindent megteszünk, hogy az életünk, így az otthonunk is minél kényelemesebb legyen. Távolról, telefonról irányíthatjuk a fűtést, akár a boltból is belepillanthatunk a hűtőszekrényünkbe vagy kinyithatjuk a vendégnek a kaput úgy, hogy nem is vagyunk még otthon. A felsorolásból nem hiányozhat a motoros redőny használata sem, hiszen mi lenne kényelmesebb, mint a kanapéról iránytani az árnyékolót?

A motoros redőnnyel lehetővé válik, hogy távolról szabályozhassuk a beáramló fény mennyiségét. Szeretne megnézni délután egy filmet? Nem kell felkelnie, a motoros redőnnyel egy mozdulattal besötétíthet. Lehetőség van arra is, hogy beprogramozza előre, hogy mikor engedjen le. Így például, ha Ön a nyári forróság idején dolgozik, nem kell választania a házat uraló egész napi sötétség vagy a beáramló forróság között. Egyszerűen beállítja reggel, és amikor kezd odasütni a nap, a redőny leereszkedik.

Forduljon hozzánk, és válassza Ön is a motoros redőnyöket, használja ki a modern eszközök nyújtotta kényelmet!

Az automata redőnyök valódi előnyei a téli időszakban mutatkoznak meg igazán!

Manapság egyre több ingatlan kapcsán döntenek a tulajdonosok az automata redőnyök beszereltetése mellett, ami nem véletlen, ugyanis ez a megoldás számos előnyt tartogat. Azok, akik automata redőnnyel rendelkeznek, már megtapasztalhatták, hogy a rendszer előnyei éppen most, a téli időszakban bontakoznak ki igazán.

A korai sötétedés nemcsak az emberek hangulatára van hatással, hanem a lakások biztonságára is. Mivel az automata redőnyök programozhatóak, a tulajdonos beállíthatja úgy a rendszert, hogy a redőnyök a korai sötétedéshez igazodjanak. Ily módon nemcsak olyan hatást lehet kelteni az automata redőnyökkel, mintha tartózkodna valaki a lakásban, hanem meg is óvja az ingatlant a kíváncsi tekintetek elől.

Az automata redőnyök tökéletes választásnak bizonyulnak, és egyetlen korszerű ingatlanból sem hiányozhatnak. Óvja otthonát praktikus és kedvező megoldással, amihez szereltesse be az automata redőnyöket! Megrendelés, vagy kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért döntsön a motoros redőnyök mellett?

Miért döntsön a motoros redőnyök mellett?A technika fejlődése minden területre kiterjed, ez alól az árnyékolástechnika sem kivétel, így mostanság az ügyfelek egyre több újdonsággal szembesülhetnek a redőnyökkel kapcsolatban. E téren az egyik legnépszerűbb innováció a motoros redőny.

A motoros redőnyök különböző kivitelben kaphatók, létezik belső tokos, külső tokos és vakolható tokos változat is. A berendezések energiatakarékossága a motorizációjuk működésében rejlik, ugyanis kaphatók már olyan motorok, amelyek fényérzékelő funkcióval rendelkeznek, így, egy tűző napsütés esetében azonnal leengedi a szerkezet magától a lamellákat, ennek köszönhetően az ingatlantulajdonosok távollétében is garantált a lakótér kellemes hőmérséklete!

A motoros redőnyt távirányítóval vagy falikapcsolóval lehet működtetni, utóbbi alkalmazásával akár az összes redőny üzemeltethető, de létezik olyan távirányító, amellyel egynél több sötétítőt lehet szabályozni.

Élvezze Ön is otthonában a motoros redőny előnyeit, és válassza cégünket! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

Motoros redőnyök: korszerű megoldások az irodában

Motoros redőnyök: korszerű megoldások az irodábanManapság nemcsak magáningatlanok tulajdonosai választják a motoros redőnyöket, hanem a vállalkozások vezetői is, nem véletlenül, hiszen a berendezések ezeken a területeken is igen előnyösek, ráadásul hosszú távú befektetést jelentenek.

A hosszú távú befektetés a védelmi funkcióban nyilvánul meg, ugyanis a motoros redőnyökről köztudott, hogy akár programozással automatizálhatók is, ennek köszönhetően a munkatársak és az Ön távollétében is olyan hatást kelthet az irodában, mintha mozgás lenne, így távol tarthatja a betörőket a vállalkozás telephelyétől. A motoros redőnyök megalapozzák a biztonsági feltételeket, ezáltal nem kell költenie a betörés okozta károk helyreállítására és a veszteség pótlására, illetve az árnyékolók mindennapi használata is egyszerűvé és praktikussá válik.

Tegyen szert hasznos berendezési eszközre, válasszon motoros redőnyt az irodába! Szolgáltatásainkkal, redőnyeinkkel kapcsolatban bátran kérdezzen kollégáinktól annak érdekében, hogy a legoptimálisabb szerkezetet válassza ki kínálatunkból!

Miért döntsön a redőny automatizálása mellett?

Miért döntsön a redőny automatizálása mellett?Manapság az emberek közvetlen környezetüket igyekeznek úgy kialakítani, hogy az a mindennapi kényelmüket szolgálhassa, ezért nem véletlen, hogy a technikai innovációk előtérbe kerülnek az ingatlanok kialakítása kapcsán, hiszen automatizált rendszerekkel garantált a komfort a hétköznapokban. Ha Ön is szeretné élvezni a valódi kényelmet, ne feledkezzen meg a redőnyök automatizálásáról sem!

A redőnyautomatizálás nemcsak a kényelmet biztosítja a mindennapokban, hanem a biztonságot is, hiszen, ha úgy állítja be, hogy bizonyos időközönként mozgásban legyen, akkor olyan hatást kelthet, mintha az ingatlanban tartózkodna valaki. Ennek hatására egyetlen betörőnek sem fog eszébe jutni, hogy otthonába behatoljon. A biztonság nagyon fontos tényező a mai világban, ugyanis nap, mint nap lehet hallani komoly betörésekről, így valamilyen módon szükséges fellépni ez ellen, a redőny automatizálása pedig kiváló eszköz ehhez.

Döntsön Ön is a redőny automatizálása mellett, a kivitelezéshez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!