alu redőny

Alumínium redőny

Alumínium redőnyeink kitűnőek hang- és hőszigetelés szempontjából legyen akár tél vagy nyár. Könnyű kezelhetőségük és zajcsillapításuk érdekében a vezető síneket kefével láttuk el. A tokokban a redőny palástok egy csapágyazott acél tengelyen gördülnek. Biztonsági szempontból feltolás gátlóval látjuk el redőnyeinket, hogy ne lehessen feltolni azokat.

Alumínium redőnyeink esetében nagy színválasztékkal rendelkezünk, így otthonához mérten a legideálisabb színben tudja megrendelni ügyfelünk új árnyékolóját.

Alumínium redőnyeink megrendelhetőek külső tokos, vakolható tokos változatban, szimpla valamint beépített szúnyoghálósan is.

Automatizálás szempontjából a következő változatok elérhetőek:

  • Vezetékes motorok, amelyek fali kapcsolóhoz kötöttek
  • Rádióvevővel ellátott redőny motorok, amelyek távirányítóval kezelhetőek
  • Akadály és lefagyást érzékelővel ellátott redőny motorok

Színválaszték:

Alap szín

fehér

Extra 1

ezüstszürkebarnasötét bézsBézsvilágos szürkekongózöld

Extra 2

krém fehérelefántcsontbordőolivaantracyt

Extra 3

aranytölgydiómahagóniwinchestermocsáritölgy

Árak

Külső tokos alumínium redőny 17.990 Ft/m2

Külső tokos alumínium redőny szúnyoghálóval kombinálva 21.990 Ft/m2

Vakolható tokos változatú redőny esetében +2.700 Ft/fm

Extra illetve fóliás színek esetében 25 - 35 % felárat számítunk fel!

(Az árak nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót 27 %)

Hosszú távú befektetést keres? – Alumínium redőny a válasz!

Hosszú távú befektetést keres? – Alumínium redőny a válasz! Az alumínium redőnyök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, ugyanis a számos előnnyel bírnak, ráadásul a vásárlói visszajelzések rendkívül hosszú távú befektetésről számolnak be a termékekkel kapcsolatban.

A vásárlók részéről jogos az elvárás a sötétítőkkel kapcsolatban, hogy megfelelő szigetelést és tökéletes védelmet biztosítsanak a lakótérnek, e két tényezőt pedig az alumínium redőnyök maximálisan garantálják. A termékeket rendkívül egyszerű karbantartani, mindez a minőségi alapanyagnak köszönhető, mely ellenáll az időjárási tényezőknek, így elég csak áttörölni a lamellákat.

Mostanság nemcsak a hosszú távú befektetés miatt választanak alumínium redőnyöket, hanem az automatizálás miatt is, ugyanis, ha egy ingatlantulajdonos motorizált sötétítőket szeretne otthonába felszereltetni, az alumínium redőnyök ebben az esetben is ideális választásnak bizonyulnak.

Élvezze otthonában a sötétítők új korszakát, vásároljon alumínium redőnyöket, akár automata változatban is!

Alumínium redőny, a megbízható kültéri árnyékoló

Alumínium redőny, a megbízható kültéri árnyékolóMindenki a legtökéletesebb árnyékolóra vágyik, azt keresi, melyik tudná a legtöbbet nyújtani ahhoz, hogy a mindennapok kényelmét és komfortját egy gombnyomással megkaphassa. A motorral felszerelt alumínium redőnyök nagyon közel járnak ehhez a tökéletességhez; azt is felvázoljuk, hogy miért.

A korszerű alumínium redőnyök mindent tudnak, amire a modern kor emberének szüksége van. Nem elég, hogy óvnak a kíváncsi tekintetek elől, hiszen a privát szféra egyre fontosabbá válik, de a zajokat is hatékonyan képesek tompítani. Egy hosszú munkanap után hathatósan zárhatjuk ki velük a külvilágot, ráadásul ehhez még csak fel sem kell állni a fotelből, csupán a távirányítót használni. Az alumínium redőny feltolásgátlóval van ellátva, ennek köszönhetően a betolakodókat is kizárja, illetve megnehezíti a dolgukat. Természetesen, ha úgy tartja kedve, be is engedheti a külvilágot, de a friss levegőt mindenképpen, hiszen alumínium redőnyből szúnyoghálós változatot is kínálunk! Már csak a kedvenc színét kell kiválasztania!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendeljen sokoldalú alumínium redőnyöket otthonába!