PVC ablak család

A műanyag nyílászáróink tág műszaki és esztétikai határok között választhatóak. Fontosnak tartjuk a minőséget, mert tudjuk Ügyfeleink hosszú távra vásárolnak. Ennek megfelelően a minőséget előre helyezve magas minősítést kapott termékeket forgalmazunk, hogy hosszú távra garanciát tudjunk vállalni.

Kérjen egyedi árajánlatot ablakainkra!

Energiahatékony ház műanyag ablakokkal!

Energiahatékony ház műanyag ablakokkal!Nyílászáró csere elé néz, vagy éppen építkezik? Fontolja meg alaposan, hogy milyen ablakokat választ, mert a későbbiekben ez hatással lesz sok mindenre, például arra, hogyan érzi magát a házban, vagy arra, hogy mennyit költ és mennyit fogyaszt!

A műanyag ablakok előnyös választást jelentenek azoknak, akik az energiahatékonyságot részesítik előnyben. Ki mondana erre nemet? Ezekkel a nyílászárókkal nagyszerűen hőszigetelheti a lakást, nem kell azon aggódnia, hogy kiszökik a meleg, vagy huzat képződik. A műanyag ablakok segítségével akár 30% energiát is megspórolhat, ráadásul nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkeznek. Szigetelési értékük jobb, mint a más alapanyagokból készült ablakoké, ezáltal a fűtés mértékét is csökkentik. Megfizethető áron megvásárolhatóak, cserébe pedig szinte csak előnyökkel örvendeztetnek meg. A műanyag ablakok a környezetvédelemben is élen járnak, és nem csak azért, mert energiát spórolnak, hanem azért is, mert teljesen újrahasznosíthatóak.

Amennyiben a műanyag ablakok mellett döntött, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és rendeljen termékeinkből!

A műanyag ablakokat sokkal egyszerűbb karbantartani!

A műanyag ablakokat sokkal egyszerűbb karbantartani! Manapság a műanyag ablakok töretlen népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében, nem véletlenül, hiszen számtalan előnnyel bírnak. Elsősorban azok a vevők választják az ilyen típusú nyílászárókat, akik kedvelik az egyszerű megoldásokat a hétköznapokban, ami a takarítást illeti például, ugyanis a műanyag ablakokat rendkívül egyszerű karbantartani.

Ahhoz, hogy egy ingatlan makulátlanul tiszta legyen, a legapróbb területeket is meg kell tisztítani, így nemcsak az ablaküvegre kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem annak keretére is. A műanyag ablakok karbantartásához ebben az esetben semmilyen speciális vegyszerre, technikára nem lesz szükség ahhoz, hogy tisztára varázsolja a tulajdonosuk, így jelentős időt és energiát spórolhat a takarítás során. A nyílászáró újra régi fényében fog tündökölni, ráadásul bármilyen tisztítószert is használ, nem fog kárt okozni az ablak szerkezetében.

Ha Ön is kedveli az egyszerű megoldásokat a hétköznapokban, emellett szeretne csökkenteni kiadásain is, ami a háztartás fogyasztását illeti, vásároljon műanyag ablakot kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!